اعتراض دانشجویان دانشگاه شهرکرد به غذای بی‌کیفیت سلف+بیانیه دانشگاه

اعتراض دانشجویان دانشگاه شهرکرد به غذای بی‌کیفیت سلف+بیانیه دانشگاه
دانشجویان دانشگاه شهرکرد در واکنش به کیفیت نامناسب غذای سلف با قرار دادن ظرف غذا در محوطه دانشگاه اعتراض کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از منطقه آزاد ظهر امروز دانشجویان دانشگاه شهرکرد در واکنش به کیفیت نامناسب غذای سلف در این دانشگاه اعتراض کردند.

این دانشجویان با قرار دادن ظرف غذای خود در محل سلف و در مسیر ورودی دانشگاه اعتراض خود را به گوش مسئولان دانشگاه رساندند و خواستار رفع این مشکل شدند.

لازم به ذکر است پیش از این بارها دانشجویان نسبت به مشکلات غذای سلف در کانال‌های تلگرامی دانشگاه اعتراض کرده بودند که متاسفانه کسی به این مشکل رسیدگی نکرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, منطقه آزاد,
,
,
,
,



,
,
, ,


به دنبال اعتراض دانشجویان، دانشگاه شهرکرد بیانیه‌ای صادر و در این خصوص توضیح داد.

متن این بیانیه به شرح زیر است:

در پی اعتراض ظهر روز سه شنبه 8 اسفند ماه گروهی از دانشجویان دانشگاه شهرکرد، نسبت به نحوه برخورد و ارائه خدمات پرسنل شرکت پخت و توزیع غذای دانشگاه و  انعکاس آن به مدیریت دانشگاه با عنایت به رویه حاکم در دانشگاه که همواره مسئولان خود را پذیرای مطالبات دانشجویی می‌دانند.

 رئیس دانشگاه و مسئول نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه از نمایندگان دانشجویان برای نشست در دفتر ریاست به ‌منظور بررسی بیشتر موضوع و رسیدگی به درخواست دانشجویان دعوت نمودند که مورد استقبال دانشجویان قرار گرفت و نشستی صمیمانه با نمایندگان دانشجویان برگزار و مسائل مورد نظر دانشجویان مورد بررسی دقیق قرار گرفت.

ریاست دانشگاه به عذرخواهی پیمانکار و پرسنل خاطی تأکید نمود، همچنین مقرر شد از این‌ پس نظارت دقیق‌تر و بیشتری بر نحوه کارکرد پیمانکار صورت گیرد.

 رئیس دانشگاه معاون دانشجویی دانشگاه را مامور پیگیری خواسته‌های دانشجویان تا رسیدن به نتیجه مطلوب کرد.


انتهای پیام

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه