logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

لزوم کارشناسی دقیق و مطالعات اصولی در پروژه های عمرانی؛

دیواره سنگی شهر سامان، نماد ناکارآمدی در مدیریت بیت المال!/ جای خالی طرح ریزی در خدمات شهری

دیواره سنگی شهر سامان، نماد ناکارآمدی در مدیریت بیت المال!/ جای خالی طرح ریزی در خدمات شهری
اجرای پروژه دیوار سنگی در سامان که بدون کار کارشناسی دقیق طراحی شده که چهره زشتی را در ورودی شهر سامان ایجاد کرده که متاسفانه بر اساس گفته کارشناسان اجرای آن توسط شهرداری هیچ توجیهی ندارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خبرنگار سامان ما، ایجاد زیرساخت و توسعه های گردشگری و ساخت المان های شهری زیبا یکی از اولویت ها برای شهرهای گردشگری است.

شهر سامان یکی از شهرهای گردشگرپذیر استان چهارمحال و بختیاری است که باید توسعه های گردشگری و زیرساخت ها و المان های شهری با توجه به ظرفیت های شهر صورت گیرد، در همین راستا برای زیباسازی شهری اقدامات کارشناسانه از سوی مسئولین امر در این زمینه انجام می‌شود.

گردشگری مجموعه و نظامی از عناصر به هم پیوسته می باشد که در تمامی مراحل با هم در تعامل است و ازجمله این عناصر، زیرساخت ها می باشند که از نقشی حیاتی در فرآیند گردشگری و توسعه آن برخوردارند.

توسعه گردشگری منجربه توسعه فرابخشی در جامعه میزبان بخصوص جوامع شهری شده و میزان رضایت از زندگی مردم بومی را افزایش می دهد.

ساخت دیوار سنگی بدون سودی برای شهر سامان که هیچ گونه کار کارشناسی و دقیقی برای آن صورت نگرفته است چرا که این دیوار چینی به صورت نیمه تمام رها شده و هیچ گونه توجیهی نه در زمینه زیباسازی شهری و اقتصادی و... برای شهر سامان ندارد و تنها مشکلاتی را برای این قسمت شهر به همراه داشته است، پر شدن جدول کنار این دیوارو تغییر مسیر آب باران در این چند هفته اخیر ازجمله مشکلات ایجاد شده برای این قسمت است.
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سامان ما،,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, ,


یکی دیگر از اشکالات این پروژه این است که این دیوار نیمه کاره در کنار مقبره عمان سامانی قرار گرفته و قرار گرفتن این دیوار در کنار یکی از بناهای تاریخی شهر، زیبایی شهری را به خطر انداخته است.

زیباسازی شهری در سامان در حاشیه قرار گرفته است

یکی از شهروندان خیابان تبیان در گفتگو با خبرنگار سامان ما بیان داشت: به نظر من این طرح هیچ گونه توجیهی در جهت زیباسازی برای شهر سامان نداشته است که در دوره شهردار قبل استارت آن خورده است.

تراکمه با بیان اینکه در استان همجوار هر روز شاهد زیبا سازی شهری منحصر به فردی هستیم اما در سامان که یک شهر گردشگری و توریستی است هیچ گونه المان شهری ساخته نشده و زیباسازی شهری در حاشیه قرار گرفته است عنوان کرد: باید در شهر سامان نشاط و شادابی و زیبایی مدنظر مسئولین امر قرار گیرد و فضاسازی های شهری در این راستا صورت گیرد.

,
,
,
, زیباسازی شهری در سامان در حاشیه قرار گرفته است,
,
, سامان ما,
,
,
, ,


دیوار چینی در کنار مقبره عمان سامانی بدون برنامه بوده است

شهردار سامان در گفتگو با خبرنگار سامان ما با بیان اینکه دیوار چینی در کنار مقبره عمان سامانی بدون برنامه بوده است، اظهار داشت: اجرای این طرح بون هیچ گونه طراحی اصولی بوده و ناراحتی مردم این شهر و گردشگران به جا است.

اسماعیل صفاری با بیان اینکه باید برای این طرح مشاور و طراح در نظر بگیریم و اصلاحی در آن ایجاد کنیم، چراکه اجرای این طرح برای شهر هزینه های را در بر داشته است، بیان داشت: بازنگری در طرح صورت خواهد گرفت اما در سال جاری هیچ گونه طرحی برای این پروژه انجام نخواهد شد.

صفاری با اشاره بر اینکه در شهر باید فضاسازی و اجرای پروژه ها بر اساس برنامه، نقشه و طرح ارائه شود، اذعان داشت: ساماندهی و طراحی مناسب مبلمان و فضاسازی شهری یکی از اولویت های کاری بنده در شهر گردشگرپذیر استان چهارمحال و بختیاری است.

به گزارش سامان ما احادیث و روایات مختلفی وجود دارد که خداوند فرموده است در روز قیامت اگر از حق خودم بگذرم اما از حق الناس نمی گذرم.

مسئولین امر باید بدانند هزینه مورد نیاز برای انجام چنین پروژه هایی از بیت المال تامین می‌شود و به همین دلیل باید در این موارد پاسخگو باشند. اما متاسفانه گاهی شاهد این هستیم که بیت المال در جلوی چشم شهروندان به هدر می رود و هیچکس پاسخگو نیست.

,
, دیوار چینی در کنار مقبره عمان سامانی بدون برنامه بوده است,
,
, سامان ما ,
,
,
,
,
,
, سامان ما,
,
,


انتهای پیام/





 

,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه