سرگردانی در استقبال از وزیر آموزش و پرورش/ چاله های خیابان چالشی بر سر راه شهروندان پارسیانی

سرگردانی در استقبال از وزیر آموزش و پرورش/ چاله های خیابان چالشی بر سر راه شهروندان پارسیانی
مراسم استقبال از وزیر آموزش و پرورش در پارسیان به علت چاله های خیابان باعث سرگردانی فرهنگیان شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پارسیان خبر؛ وزیر آموزش و پرورش در صدر هیئتی وارد شهرستان پارسیان شد که فرهنگیان این شهر در بدو ورود به علت چاله ها و آسفالت نامناسب مکان استقبال را تغییر دادند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پارسیان خبر؛ وزیر آموزش و پرورش در صدر هیئتی وارد شهرستان پارسیان شد که فرهنگیان این شهر در بدو ورود به علت چاله ها و آسفالت نامناسب مکان استقبال را تغییر دادند., پارسیان خبر,

فرهنگیان به همراه عده ای از مسئولین شهرستانی در میدان ورودی شهر تجمع کرده بودند که به علت فضای نامناسب از خیابان و گودال های وسیع در این میدان، مکان استقبال را به ورودی شهر تغییر دادند.

,

 

,

چند مدتی است که شهر پارسیان به علت گاز رسانی به شهر، با خیابان های پر از گودال مواجه شده که برای همه شهروندان دردسر ساز شده و نگرانی زیادی را به علت فرارسیدن عید نوروز از اذهان عمومی به وجود آورده است.

,

 

,

وزیر دولت تدبیر و امید، دستاوردهای دولت خود را در شهرستان ببیند که اوضاع و احوال این شهر بحران زده در غربی ترین نقطه هرمزگان به چه حال و روزی در آمده که نگاه ویژه مسئولین استانی را می طلبد.

,

 

,

 

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه