logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

گذر از چالش سالمندی با برنامه‌ریزی مدون و تدابیر کارآمد

گذر از چالش سالمندی با برنامه‌ریزی مدون و تدابیر کارآمد
تکریم سالمندان در خانه و جامعه در حالی کم‌رنگ شدن است و آموزش و پرورش باید با اقدامات فرهنگی جایگاه آنها را در خانه حفظ کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سفیر هراز، موی‌های سفید حکایت از تجربه و عبور از پستی و بلندی‌های زیادی دارد درسی گران‌بها و پر هزینه که جوانان می‌توانند از تجربیات آن‌ها بیاموزیند و در زندگی خود از آن‌ بهره ببرند.احترام به بزرگ‌ترها نه تنها در اسلام بلکه در تمام ادیان الهی، توصیه شده است چرا که این قشر عمری را برای رشد و سعادت جامعه گذراندند و برای آسایش و موفقیت زندگی خود تلاش فراوانی کردند.

اما با گذر زمان و حاکم شدن مدرنیته بر زندگی، متاسفانه تکریم سالمندان در جامعه کم‌رنگ شده و رو به فراموشی است.

معاون فرماندار آمل در این باره با بیان اینکه درباره سالمندان باید از حرف گذشت و اقدام و عمل کرد، گفت: جامعه فعلی در مرحله گذر است و باید با اقدامات فرهنگی سالمندان را حفظ کنیم.

حسین احسانی خواستار فضاسازی برای افراد سالمند در سطح شهر شد و گفت: سالمندان انتقال دهنده ارزش‌ها و گنجینه‌ای برای نسل جدید هستند که باید از تجربیات آنها استفاده کرد.

وی تاکید کرد: هر اقدامی که برای سالمندان انجام شود در اصل به خودمان برمی‌گردد و احترام به پیشکسوت برای خودمان در کهنسالی احترام می‌آورد.

معاون فرماندار آمل برگزاری جلسات شورا ساماندهی امور سالمندان هر سه ماه را ضروری دانست و افزود: کمیته‌های این شورا جلسات را برگزار کنند تا در جهت رفاه حال سالمندان اقدامات عملی انجام شود.

رئیس بهزیستی آمل نیز با بیان اینکه مقالات و یادداشت‌های بسیاری در خصوص سالمندان نوشته می‌شود و وقت عمل فرا رسید، خاطرنشان کرد: مراکز مرتبط با پیشکسوتان باید پویا باشند و کمیته‌های مختلف مشخص شوند تا در جهت رفاه و آسایش آنها قدم بردارند.

کبری اسفندیاریان یکی از چالش‌های پیشکسوتان را بیمه سلامت دانست و افزود: از طریق فرمانداری دو پزشک معرفی شد که دست یاری به سمت آنها دراز می‌کنیم.

وی تصریح کرد: پیشکسوتان دغدغده‌های بسیاری دارند که باید پای حرف و درد و دل‌هایشان نشست و در کمیته‌های مختلف این شورا درباره‌شان صحبت کرد.

رئیس بهزیستی آمل با تاکید بر حفظ جایگاه سالمندان در خانه گفت: تکریم سالمندان در خانه در حالی کم‌رنگ شدن است و آموزش و پرورش باید با اقدامات فرهنگی جایگاه آنها را در خانه حفظ کند.

اسفندیاریان با اشاره به اینکه بهزیستی از سالمندان بی‌سرپرست حمایت می‌کند خاطرنشان کرد: افراد بدسرپرست نیاز به دستور قضایی دارند تا مشکلشان در ابتدا اثبات شود.

به گزارش سفیر هراز، زمانی که بزرگ‌ترها فقط با کلام دنبال انتقال مفاهیم احترام هستند و در رفتار خود احترام به بزرگترها را رعایت نمی‌کنند این باعث می‌شود تا نوعی یادگیری پنهان اتفاق می‌افتد و وقتی کودک ببیند که پدر و مادرش به بزرگتر خود احترام نمی‌گذارد از او یادمی‌گیرد و این عمل را تکرار می‌کند.

رفتار ما یک فرهنگ‌سازی عمیق است و نیازی به آموزش کلامی به این گستردگی نیست باید با اقدام عملی در رفتار خود احترام به بزرگتر‌ها را آموزش دهیم تا شاهد فراموشی آن در جوانان نباشیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیر هراز,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه