logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

نقش تسلیحات جدید روسیه در رقابت تسلیحاتی

نقش تسلیحات جدید روسیه در رقابت تسلیحاتی
وزیر دفاع روسیه تاکید کرد تسلیحاتی که رئیس جمهور این کشور از آنها رونمایی کرد روسیه را از هر رقابت تسلیحاتی بی‌نیاز خواهد کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  به نقل از خبرگزاری رویترز، "سرگئی شویگو" وزیر دفاع روسیه روز پنجشنبه گفت تسلیحات جدیدی که ولادیمیر پوتین رئیس جمهور این کشور در سخنرانی سالانه خود از آنها پرده برداشت به روسیه برای پرهیز از درگیر شدن در یک مسابقه تسلیحاتی دیگر کمک خواهد کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وزیر دفاع روسیه افزود سلاح پیشرفته ای که ولادیمیر پوتین از آن پرده برداشت ما را از هر رقابت تسلیحاتی دیگر بی نیاز می کند. کشورهای ناتو می کوشند روسیه را درگیر یک مسابقه تسلیحاتی جدید کنند. اجزای سامانه ضد موشکی مستقر شده در لهستان، رومانی و آلاسکا شبیه یک "چتر پر از سوراخ" است.

,

"ولادمیر پوتین" رئیس جمهور روسیه امروز در این سخنرانی در نشست مشترک فدراسیون و مجلس دومای اعلام کرد: روسیه مجموعه ای از تسلیحات هسته ای جدید را آزمایش کرده که از تیررس ره گیر های دشمن در امان بوده است. ما سامانه های دفاع هوایی خود را در روسیه احیا کرده ایم.

,

روسیه سرگرم تولید یک موشک بالستیک قاره پیمای جدید است. رهگیری موشک بالستیک قاره پیمای جدیدی که روسیه سرگرم تولید آن است برای سامانه های ضد موشکی دشوار خواهد بود. موشک جدیدی که روسیه سرگرم تولید آن است می تواند به تقریبا هر نقطه ای از جهان برسد.

,

روسیه در پایان سال ۲۰۱۷ موشک هسته ای جدیدی را آزمایش کرد. روسیه سرگرم تولید یک کلاهک هسته ای کوچک است که آن را می توان روی موشک های کروز سوار کرد. تقویت نیروی نظامی ارتش آمریکا در نهایت موجب خواهد شد زرادخانه هسته ای روسیه بی فایده شود، مگر اینکه مسکو نیز اقدام کند. روسیه در حال آزمایش کردن زیردریایی های روباتیک است که می توانند کلاهک هسته ای حمل کنند.

,

هر گونه استفاده از سلاح هسته ای علیه روسیه یا همپیمانان آن را حمله ای به خود قلمداد خواهیم کرد و فورا به آن پاسخ خواهیم داد. روسیه تسلیحات مافوق صوت جدیدی دارد که هیچ سامانه ضد موشکی نمی تواند آنها را رهگیری کند. روسیه موشک هایی تولید کرده است که هیچ کشور دیگری آنها را در اختیار ندارد. تقویت نظامی روسیه موجب خنثی شدن تقویت نظامی ناتو در مرزهای روسیه و سامانه ضد موشکی آمریکا خواهد شد. تقویت نظامی روسیه برای تضمین صلح جهانی طراحی شده است. روسیه قصد ندارد به هیچ کشوری حمله کند. دکترین هسته ای جدید آمریکا نگران کننده است. در دکترین هسته ای روسیه فقط پاسخ به حمله هسته ای پیش بینی شده است.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه