لایحه بودجه ۲۵ میلیاردی سال ۹۷ شهرداری اسلام آباد مغان تقدیم شورا شد + عکس
شهردار اسلام آباد مغان، لایحه بودجه سال ۹۷ شهرداری این شهر به مبلغ ۲۵ میلیارد ریال را به شورای اسلامی شهر اسلام آباد تقدیم کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از آران مغان، جعفر اطاعتی امروز در آئین تقدیم لایحه بودجه سال 97 شهرداری اسلام آباد مغان به شورای اسلامی این شهر اظهار داشت: بودجه سال 97 شهرداری اسلام آباد مغان دو میلیارد و 500 میلیارد تومان تدوین شده است که یک میلیارد و 600 میلیارد تومان این بودجه عمرانی و مابقی آن اعتبارت جاری شهرداری است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آران مغان, آران مغان, , آران مغان,وی با بیان اینکه اعتبارات عمرانی در لایحه بودجه سال 97 شهرداری این شهر به نسبت سال گذشته 50 درصد افزایش یافته، گفت: پیش بینی شده که سال آینده تحول عظیمی در بخش عمرانی شهر اسلام آباد مغان ایجاد شود.
,شهردار اسلام آباد افزود: در لایحه بودجه سال 97 تمامی برنامه ریزی های شورای اسلامی شهر و شهرداری اسلام آباد مغان بر اساس تحقق توسعه و آبادانی این شهر هدف گذاری شده است.
,طاعتی از جمله اولویت های بودجه شهرداری را توجه به مهمترین نیازها و مطالبات شهری دانست و تاکید کرد: ساماندهی و ایجاد بلوار وسط جاده اصلی و بهبود ترافیک عبور و مرور و آسفالت ریزی در اولویت شهرداری در سال آینده خواهد بود.
,وی با بیان اینکه یکی از مهترین مطالبات مردمی حذف بلوارهای کندرو جاده اصلی شهر اسلام آباد بوده، افزود: خوشبختانه این کار به خوبی در حال انجام است و بی شک برنامه های شهرداری نیز در امتداد مطالبات مهم مردم پایه ریزی خواهد شد.
,شهردار اسلام آباد مغان با اشاره به ضرورت توجه میزان نیاز و تاثیرگذاری در کیفیت زندگی شهروندان، خاطرنشان کرد: مجموعه شهرداری و شورای اسلامی شهر تمام تلاش خود را به کار خواهد بست تا شهر اسلام آباد همانند نگینی در مغان بدرخشد و جایگاه اصلی خود را بدست آورد.
,

,

,

, انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه