با حضور امام جمعه شهرستان؛

نخستین نمایشگاه استانی نقاشی در پارس آباد مغان افتتاح شد+ تصاویر

نخستین نمایشگاه استانی نقاشی در پارس آباد مغان افتتاح شد+ تصاویر
اولین نمایشگاه نقاشی کودکان و نوجوانان با عنوان "یوردومون شنلیک لری" ظهر امروز با حضور امام جمعه و جمعی از مسئولان در ساختمان کتابخانه شهید رجایی پارس آباد افتتاح شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از آران مغان، مسئول کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شهرستان پارس آباد در آیین افتتاح اولین نمایشگاه استانی نقاشی در پارس آباد، گفت: این نمایشگاه با عنوان "یوردومون شنلیک لری" در جهت انتقال فرهنگ، آداب ‌و رسوم محلی به کودکان و حفظ ارزش‌ها و رسوم ملی دایر شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آران مغان,

علی برادران با بیان اینکه 63 اثر نقاشی کودکان و نوجوانان از سراسر استان اردبیل در این نمایشگاه در معرض دید عموم قرار گرفته است، افزود: آثار ارائه شده در این نمایشگاه در گروه سنی 8 تا 16 سال با موضوع جشن‌های بومی و محلی در انتقال این فرهنگ‌ها به کودکان بوده است.

,

وی با ابراز خرسندی از برگزاری نمایشگاه نقاشی در پارس آباد، این امر را عاملی برای دل‌گرمی اعضا و مشوقی برای کودکان و نوجوانان این شهرستان دانست و گفت: علاقمندان به هنر نقاشی می‌توانند از امروز تا تاریخ 17 اسفند ماه صبح ها از ساعت 10 الی 17 عصر از این نمایشگاه که در ساختمان کتابخانه شهید رجایی واقع در روبروی اداره پست پارس آباد دایر شده بازدید کنند.

,

گفتنی است، این نمایشگاه نقاشی برای اولین بصورت استانی در پارس آباد و به همت کانون پرورش فکری و نوجوانان این شهرستان برگزار می شود.

,

///

, ///,

///

, ///,

///

, ///,

///

, ///,

///

, ///,

///

, ///,

///

, ///,

///

, ///,

////

, ////,

///

, ///,

///

, ///,

///

, ///,

///

, ///,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه