logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس:

10 هزار هکتار فضای گلخانه ای در کشور ایجاد شده است

10 هزار هکتار فضای گلخانه ای در کشور ایجاد شده است
عضوکمیسیون کشاورزی،آب و منابع طبیعی مجلس از ایجاد 10 هزار هکتار فضای گلخانه ای در کشور خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، حجت الاسلام حبیب برومند در حاشیه افتتاح مجتمع گلخانه ای اجیرلوی پارس آباد در گفتگو با خبرنگار آران مغان اظهار کرد: بر اساس قانون برنامه پنجم توسعه قرار بود 100 هزار هکتار فضای گلخانه با اشتغالزایی یک میلیون نفر در کشور ایجاد شود که به خاطر عدم برنامه ریزی صحیح تنها 10 هزار هکتار در کشور گلخانه احداث شده است.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, خبرنگار آران مغان,

 

,

وی افزود: اگر مهندسان و کارشناسان برنامه ریز کشور ما در سازمان وزارت جهاد کشاورزی سعی کنند طرح های گلخانه ای در کشور را افزایش و از آن حمایت کنند نه تنها مایحتاج مردم کشورمان را تامین کرده بلکه در صادرات محصولات آن هم موفق خواهیم بود.

,

 

,

عضوکمیسیون کشاورزی،آب و منابع طبیعی مجلس گفت: خوشبختانه راه‌اندازی و تقویت مجتمع‌های گلخانه‌ای و تولید محصولات متنوع در این سایت‌ها در دستور کار نمایندگان مجلس قرار گرفته بطوری که با تحلیل‌ها و بررسی‌های انجام شده به خوبی در می‌یابیم که سایت‌های گلخانه‌ای و همچنین مجتمع‌های فعال در این ارتباط از توان بالایی برای تولید کیفی برخوردار بوده و ضریب مصرف آب در این گلخانه نیز بسیار کمتر است.

,

 

,

برومند با بیان اینکه منطقه پارس آباد مغان خوشبختانه به لحاظ مستعد بودن شرایط کشت گلخانه می تواند به خوبی جواب دهد، افزود که با الحاق این شهرستان به منطقه آزاد تجاری قادر خواهیم بود علاوه بر صادرات محصولات باغی و کشاورزی به کشورهای همسایه و آسیای میانه، شاهد صادرات محصولات گلخانه این شهرستان نیز باشیم.

,

 

,

نماینده مردم شهرستانهای پارس آباد و بیله سوار در مجلس همچنین به ضرورت توسعه کشت گلخانه ای در شهرستان پارس آباد اشاره کرد و گفت: پارس آباد مغان از نظر تولید محصولات گلخانه ای از مناطق پیشرو کشور است و سعی ما بر این خواهیم بود تا اعتباراتی که دولت در بخش کشاورزی و توسعه مجتمع های گلخانه ای اختصاص می دهد را در اختیار جوانان و فارغ التحصیلان جویای کار این منطقه که علاقه مند به ایجاد گلخانه هستند قرار داده تا هم زمینه اشتغال آنان فراهم شده و هم کمکی به اقتصاد کشور کرده باشند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه