logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

یادداشت:

طرح های ملی سرگردان وزرات راه تنها با وعده دادن پیش نمیروند

طرح های ملی سرگردان وزرات راه تنها با وعده دادن پیش نمیروند
وزرات راه وشهرسازی که همواره وظیفه ای خطیر در بهینه سازی خطوط حمل ونقل کشوری داشته است؛ در سال های اخیر در رابطه با پروژه های مهم وتاثیرگذار ملی بیشتر وعده داده است تا اینکه برنامه ای عملیاتی را در دستور کار بگیرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صدای دانشجو؛ وزرات راه وشهرسازی که همواره وظیفه ای خطیر در بهینه سازی خطوط حمل ونقل کشوری داشته است؛ در سال های اخیر در رابطه با پروژه های مهم وتاثیرگذار ملی بیشتر وعده داده است تا اینکه برنامه ای عملیاتی را در دستور کار بگیرد! از نمونه های بارز این مسئله راه آهن غرب کشور و یا ساخت بزرگراه تبریز -باکو است .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صدای دانشجو,

طرح راه اهن غرب کشور از سال 69آغاز شد وبنابود تا سال 94به پایان برسد  اماطبق گزارشاتی که شنیده میشود ممکن است حتی در سال 97هم به بهره برداری کامل نرسد، این طرح که از اراک شروع و با عبور از شهرهای ملایر،نهاوند ،کنگاور ، صحنه ،کرمانشاه ،اسلام آباد غرب ،گیلانغرب و قصرشیرین به شهر خسروی واقع در مرز ایران و عراق میرسد و به بندر لاذقیه درسوریه ختم میشود ، باعث بوجود آمدن فرصت های مناسب بسیاری در در مسیر حمل ونقل میشود.

,

وجود دو مرز رسمی و بین المللی خسروی و پرویزخان نیز که نیمی از صادرات ایران به عراق از مسیر آنها صورت میگیرد اهمیت پروژه ی ملی راه آهن غرب را چندین برابر کرده است و همچنین این طرح میتواند ارتباط با اماکن متبرکه کربلا ،نجف اشرف و سایر مکانهای  زیارتی در عراق را برقرار کند .

,

از بزرگترین موانع فعال شدن طرح عدم تکمیل ایستگاه کرمانشاه است که متاسفانه از سال 94 تا کنون هر ساله وعده های بی مبنا بیشترین کاری بوده است که برای اجرایی شدن آن صورت گرفته است و حتی وجود این وعده ها در زمانهایی چون انتخابات به شدت افزایش هم یافته ،که علی رغم اعتماد مردم به مسئولین اجرایی عملکرد خاصی برای پیشبرد راه اهن کرمانشاه صورت نگرفته است و آوردن قطار ی که صرفا روی ریل راه اهن کرمانشاه قرار گرفت هم نتوانست این مسیر ریلی را فعال سازد .

,

در رابطه با ساخت بزرگراه تبریز-باکو نیز باید گفت از طرح های ارزشمند ملی است که بزرگراهی مشترک بین ایران و جمهوری آذر بایجان را ایجاد میکند اما مدتهاست که اجرای آن روند فرسایشی دارد و پیشرفت قابل توجهی ندارد ،بر اساس گزارشات نمایندگان اگر این بزرگراه تا سال آینده احداث نشود یقینا جاده اهر-تبریز جوابگوی تردد خود رو ها نیست ،و این باعث مشکلات بسیاری برای  ثبات امنیت جاده ایی کشور میشود ، خواسته ی اصلی که وجود دارد این است که باید مسئولین اجرایی وزرات راه و در راس آن وزیر راه تمامی همت ،خود را بگذارند و حتی به صورت جهادی  کار کنند تا هر چه سریعتر این طرح های ملی به کار گرفته شوند و فرصت های کشور را با وعده های اشتباهی وگاها سیاسی به نابودی نکشانند.

,

 

,

سجاد میرزایی ؛ فعال دانشجویی

,

 

,

انتهای پیام/

,

انتهای پیام

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه