رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شاهین دژ:
۱۲ هزار اصله نهال در طول هفته منابع طبیعی در شاهین دژ توزیع و کاشت می شود
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شاهین دژ ضمن تبریک هفته منابع طبیعی و روز درختکاری از توزیع و کاشت ۱۲ هزار اصله نهال در سطح شهرستان شاهین دژ خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا علی الله جعفری در گفت و گو با خبرنگار شاهین پیام ضمن تبریک هفته منابع طبیعی و روز درختکاری از توزیع و کاشت ۱۲ هزار اصله نهال در سطح شهرستان شاهین دژ خبر داد و افزود : با توجه به شعار هفته منابع طبیعی با عنوان “منابع طبیعی با مردم برای مردم” بر آن هستیم تا مشارکت حداکثری مردم را در امر درختکاری داشته باشیم و در طول این هفته با برگزاری مراسمات مختلف و کلاس های متنوع افکار عمومی جامعه را به سمت و سوی صیانت از منابع طبیعی سوق دهیم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شاهین پیام ,وی همچنین به عناوین روزشمارهای هفته منابع طبیعی اشاره داشت و تصریح کرد: طی هفته جاری برنامه ها و مناسبت های مختلفی پیش بینی شده است که هر روز آن را با یک شعار مزین ساخته ایم.
,جعفری همچنین به اهم اقدامات انجام یافته اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان شاهین دژ اشاره کرد و ابراز داشت: در بخش ممیزی اراضی و مراتع قریب به صد در صد توانسته ایم تمام این مناطق را تحت پوشش و حدنگاری کنیم که در سال جاری اخذ سند مالکیت برای اراضی مالی ۷۵۰ هکتار و انجام ممیزی در سطح مراتع به میزان ۴ هزار هکتار بوده است.
,این مقام مسئول همچنین تعامل بین دادگستری و اداره منابع طبیعی را بسیار مثبت و اثرگذار توصیف کرد و گفت: طی سال جاری۱۶۷ فقره پرونده تخلف بر علیه متصرفین اراضی ملی در سطح ۹۵ هکتار تشکیل شده است و در بحث کنترل پروانه های چرا و جلوگیری از قاچاق چوب و محصولات فرعی تعداد ۷۲۰ مورد تلاش های مستمر صورت پذیرفته است که جای دارد از ریاست،داستانی و کارکنان دادگستری شهرستان شاهین دژ نهایت قدردانی را داشته باشم.
,انتهای پیام /
]
ارسال دیدگاه