logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

فرمانده انتظامی خراسان رضوی خبر داد

سرقت مسلحانه از بانک رسالت مشهد

سرقت مسلحانه از بانک رسالت مشهد
فرمانده انتظامی خراسان رضوی گفت: دقایقی قبل سارق مسلحی اقدام به سرقت از بانک رسالت، شعبه احمدآباد مشهد کرده و متواری شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح توس، فرمانده انتظامی خراسان رضوی با اعلام سرقت مسلحانه از بانک رسالت مشهد گفت: ساعت 09:43 مردی موتور سوار با یک دستگاه موتورسیکلت که لباس و شال مشکی رنگ بر تن داشت  وارد بانک رسالت شعبه خیابان احمدآباد مشهد شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح توس,
سردار قادر کریمی گفت: راکب موتورسیکلت در داخل بانک با اسلحه  در دست اقدام به تهدید مشتریان و کارکنان کرد و برابر تحقیقات اولیه حدود۱۷ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان وجه نقد را به سرقت برد .
,
 
,
وی گفت: سارق بلافاصله از بانک بیرون زده و با موتورسیکلت هندا قرمز رنگ از محل متواری شد.
,
 
,
سردار کریمی خاطر نشان کرد: ماموران انتظامی با دریافت این گزارش در کوتاه ترین زمان ممکن خود را به محل رسانده و طرح مهار در دستور کار پلیس قرار گرفت.
,
 
,
فرمانده انتظامی خراسان رضوی با اشاره به این مطلب که عملیات پلیسی با ردزنی های گسترده برای شناسایی و دستگیری عامل سرقت مسلحانه ادامه دارد و پلیس به سرنخ هایی دست یافته که انشا ا... بزودی خبر دستگیری این فرد را به شهروندان اطلاع رسانی خواهیم کرد گفت: از شهروندان انتظار داریم در صورت هر گونه اطلاعاتی در این رابطه مراتب را به فوریت های پلیس 110 اطلاع دهند.
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه