دادستان عمومی و انقلاب گرگان:
پرونده بدهکار ۳۵۰ میلیارد تومانی وارد کننده گلستانی در دستور کار!
دادستان عمومی و انقلاب گرگان از آغاز رسیدگی به پرونده ی فردی خبر داد که به بهانه ی واردات، 55 میلیارد تومان تسهیلات گرفت و پس نداد که با احتساب معوقات به 350 میلیارد تومان رسیده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کاسب امین؛ "حجت الاسلام سید رضا سید حسینی" دادستان عمومی و انقلاب گرگان در باب این خبر گفت: این فرد سال های 88 و 89 ، به بهانه ی واردات کالا حدود 37 میلیون یورو معادل 55 میلیارد تومان از یکی از بانک های استان تسهیلات گرفت اما نه کالایی وارد کرد و نه قسط های این وام را پس داد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کاسب امین,وی افزود: بدهی این فرد به بانک با احتساب معوقات به 350 میلیارد تومان رسیده است.
,دادستان عمومی و انقلاب گرگان در پایان تاکید کرد: پرونده این فرد در شعبه سوم بازپرسی دادسرای گرگان در مرحله تحقیقات مقدماتی است و نتیجه آن به زودی اعلام می شود.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه