logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

معاون امور ورزشی اداره کل ورزش و جوانان

مریانج ظرفیت بسیار خوبی در ورزش دارد

مریانج ظرفیت بسیار خوبی در ورزش دارد
عباس قهرمانی با بیان اینکه مریانج ظرفیت بسیار خوبی در ورزش استان دارد گفت: امکانات بسیار خوبی در مریانج وجود دارد که باید از این امکانات جهت معرفی ظرفیت های ورزش این شهر بیشتر استفاده کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از همدان ورزش،رئیس اداره ورزش و جوانان مریانج و برخی روسای هیئت های ورزشی این شهر با معاون امور ورزشی اداره کل ورزش و جوانان استان دیدار و گفتگو کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, همدان ورزش, ،,

رئیس اداره ورزش و جوانان مریانج ضمن تبریک انتصاب آقای قهرمانی به سمت معاون امور ورزشی به بیان توانمندیهای روسای هیئت های ورزشی، مربیان و استعدادهای ورزشکاران شهر مریانج پرداخت و افزود: وجود مجموعه ورزشی شهید حاجی بابایی که سرانه ورزشی شهر مریانج را بالاتر از میانگین کشوری قرار داده است باعث رونق ورزش استان شده است.
وی خواستار اطلاع رسانی هر چه بیشتر از این مجموعه به ورزش کشور شد و تاکید کرد: همکاری و تعامل بسیار خوبی بین اداره ورزش و جوانان مریانج و هیئت های ورزشی استان وجود دارد و برگزاری اردوها و مسابقات کشوری در رشته های مختلف در شهر مریانج این موضوع را اثبات می کند.
در ادامه روسای هیئت های ورزشی مریانج نیز به بیان نقطه نظرات خود پرداختند و خواستار و توجه بیشتر مسئولان جهت توسعه هر چه بیشتر ورزش مریانج شدند.
در پایان معاون امور ورزشی اداره کل ورزش و جوانان با بیان اینکه مریانج ظرفیت بسیار خوبی در ورزش استان دارد گفت: امکانات بسیار خوبی در مریانج وجود دارد که باید از این امکانات جهت معرفی ظرفیت های ورزش این شهر بیشتر استفاده کرد.
عباس قهرمانی ادامه داد: همکاری بسیار نزدیکی با اداره ورزش و جوانان مریانج خواهیم داشت و از پتانسیل روسای هیئت های ورزشی این شهر نیز استفاده خواهیم کرد.

,
,
,
,
,

انتهای پیام/ 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه