logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

زمان رجیستری دو برند جدید گوشی اعلام شد

زمان رجیستری دو برند جدید گوشی اعلام شد
از بامداد روز ۱۹ اسفند ماه ورود هر گونه گوشی به کشور از دو برند نوکیا و هواوی مشمول رجیستری شده و باید ثبت شناسه آن صورت گیرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ پیش از این طرح رجیستری از آذر ماه امسال برای ۵ برند آیفون، موتورلا، گوگل پیکسل، بلک بری و ال جی اجرایی شده است به دنبال اجرای این طرح دو برند نوکیا و هواوی از روز شنبه ۱۹ اسفند ماه مشمول اجرای این طرح قرار می گیرند و خریداران این گوشی ها از این تاریخ باید پس از خرید از صحت اصالت گوشی مطمئن شده و مطابق با دستورالعمل رجیستری نسبت به فعال سازی و ثبت گوشی خود در شبکه ارتباطی کشور اقدام کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آیفون,

بر اساس اعلام پیش از این سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، دارندگان گوشی های نوکیا و هوآوی تا پایان ساعت ۲۴ روز ۱۸ اسفند ماه مشمول اجرای این طرح نمی شوند و گوشی آنها حتی بدون ثبت شناسه در شبکه ارتباطی کشور سرویس می گیرد اما از بامداد روز ۱۹ اسفند ماه ورود هر گونه گوشی از این دو برند مشمول رجیستری شده و باید ثبت شناسه آن صورت گیرد، در غیر این صورت پس از یک ماه از زمان اعلام شده سرویس دهی این گوشی ها از شبکه خارجی می شود.

, نوکیا, هوآوی,

گوشی هایی که بر اساس زمان بندی اعلام شده شناسه آنها در شبکه گمرک و شبکه ارتباطی کشور مطابقت داده نشد از دسترس خارج شده است.

, گمرک, شبکه ارتباطی ,

آخرین آمار رگولاتوری از قطع حدود ۵۰ هزار گوشی در راستای اجرای طرح رجیستری حکایت دارد. در همین حال گفته می شود که از ۲۶ اسفند ماه نیز دو برند سونی و تکنو به این طرح افزوده شود.

, طرح رجیستری,
منبع: مهر
, منبع: مهر]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه