ابتذال جدید از وزارت ارشاد دولت اعتدال؛

آوازخوانی زنان هم آزاد شد!/فردی که مجوز انتشار آلبوم ندارد چگونه کنسرت برگزار کرده؟

آوازخوانی زنان هم آزاد شد!/فردی که مجوز انتشار آلبوم ندارد چگونه کنسرت برگزار کرده؟
شامگاه 22 مرداد در فرهنگسرای نیاوران تهران، کنسرتی با تکخوانی «مهدیه محمدخانی» برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از خبرگزاری دانشجو، شامگاه 22 مرداد در فرهنگسرای نیاوران تهران، برنامه ی کنسرتی با تکخوانی «مهدیه محمدخانی» برگزارشد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,


مهدیه محمدخانی نام آوازه خوانی است که تا به حال کنسرت هایی را در کشورهای خارجی و رسانه های معاند به اجرا درآورده و درآن تکخوانی کرده است. وی که فارغ التحصیل رشته ی معماری است و مدتها به یادگیری هنر موسیقی پرداخته است، چندسالی است که روی به خوانندگی آورده و با رسانه هایی نظیر رادیو بی‎بی‎سی مصاحبه می کند و برخی آوازه خوان های معلوم‎الحال قبل از انقلاب-نظیر قمرالملوک وزیری؛ اولین زن کاباره ای ایران- را به عنوان الگوی کاری خود معرفی می‎کند.

,
,


مهدیه محمدی که تا به حال اجراهای زنده ی خود را در شبکه هایی نظیر «بی بی سی» و «من و تو1» و... انجام می داد؛ از زمان روی کار آمدن دولت جدید، تا به حال دوبار توانسته در تهران اجرای زنده داشته باشد! آبان ماه سال گذشته در تالار وحدت تهران و مردادماه امسال نیز در فرهنگسرای نیاوران-که زیرنظر وزارت فرهنگ و ارشاد اداره می شود- اجرای زنده داشته و تکخوانی کرده است.

,
,


جالب است که ویدیوی یکی از اجراهای زنده و تکخوانی او برروی یوتیوب قرارگرفته و از او با نام «قهرمان شکست طلسم 35 ساله ی جمهوری اسلامی» یادشده است! در این صفحه ی یوتیوب که 269هزاربار هم دیده شده است، از او با عنوان اولین زن ایرانی که توانسته است طلسم 35 ساله ی جمهوری اسلامی را بشکند یادشده است!

,
,


گفته می شود که علی جنتی-وزیر فرهنگ و ارشاد فعلی- هم در اجرای زنده ی او در تهران حضور یافته است. البته به گواه خبرگزاری بینانیوز جنتی این موضوع را تکذیب کرده است.

,
,


هم اکنون مشخص نیست که فردی که مجوز تهیه ی آلبوم ندارد؛ چگونه توانسته مجوز برگزاری کنسرت در فرهنگسرای مربوط به وزارت فرهنگ و ارشاد را بگیرد. آیا این موضوع سهل انگاری است یا این که عمدی در کار است؟

,
,
 
,
انتهای پیام/خ
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه