logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  2. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  3. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  4. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  5. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  6. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  7. گسست میان ادعا و واقعیت
  8. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  9. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  10. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  11. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  12. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  13. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  14. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  15. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  16. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  17. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  18. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  19. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  20. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد

دست‌اندازهای تولید و عرضه گلیم در بازار/ ابتدا باید سفارش بگیریم!

دست‌اندازهای تولید و عرضه گلیم در بازار/ ابتدا باید سفارش بگیریم!
یک تولیدکننده گلیم ضمن تشریح شرایط اقتصادی نامناسبت حاکم بر بازار تولید و عرضه گلیم از نبود اطلاع‌رسانی بابت برگزاری نمایشگاه‌های صنایع دستی انتقاد کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ یاسر معصومیان از تولیدکنندگان گلیم برگزاری نمایشگاه‌های صنایع دستی را در معرفی هنرمندان و نوع فعالیت آن‌ها موثر  دانست و افزود: این نمایشگاه‌ها در صورتی می‌توانند موثر باشند که برنامه‌ریزی شده و هدفمند جلو بروند. برای مثال بهتر بود ساعت دومین نمایشگاه عیدانه تغییر می‌کرد؛ چراکه بسیاری افراد کارمند هستند و نمی‌توانند تا ۵ یا ۶ بعد از طهر خود را به نمایشگاه برسانند. از سوی دیگر، تبلیغ و اطلاع رسانی درستی برای این نمایشگاه وجود ندارد تا تعداد بازدیدکنندگان بالا رود و اصلا مخاطبان در جریان چنین نمایشگاهی قرار بگیرند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

معصومیان به کاهش قدرت اقتصادی مردم و تأثیر آن در فروش گلیم و گبه اشاره و بیان کرد: ما با ۲۰ بافنده در استان خراسان شمالی همکاری می‌کنیم. پیش از این محصولات خود را تولید می‌کردیم و بعد به فروش می‌رساندیم اما شرایط کنونی تغییر کرده؛ به این معنی که ابتدا سفارش می‌گیریم و بر اساس میزان سفارشات خود، گلیم می‌بافیم. میزان صادرات هم به همین اندازه کاهش پیدا کرده؛ تحریم‌های اقتصادی و مشکلاتی که در زمینه نقل و انتقال پول وجود دارد هم بی تاثیر نیست و موجب شده تا بازار خارجی ما تحت‌الشعاع قرار بگیرد.

,

این تولیدکننده گلیم در پاسخ به این که چه اندازه سلیقه مخاطب را در نظر می‌گیرید گفت: این به بافندگان و تولیدکنندگان بستگی دارد. برخی دلشان می‌خواهد، همان طرح‌ها و رنگ‌های سنتی را به کار ببرند اما بعضی دیگر طرح‌ها و رنگ‌ها را تغییر می‌دهند و یا هماهنگ با سلیقه مشتری رفتار می‌کنند. خود من حد میانه را در نظر می‌گیرم. نه اصالت‌ها را نادیده می‌گیرم نه مخاطب را فراموش می‌کنم چرا که می‌توان با تکیه بر اصالت‌ها، نوآورانه رفتار کرد.

,

معصومیان، رنگ را  یکی از مواردی دانست که مشتریان خارجی به آن توجه می‌کنند و افزود: برای مثال، رنگ سال ۲۰۱۸، بنفش است و تولیدکنندگانی توانسته‌اند با این رنگ هماهنگ شوند که مبلغی را به موسسات جهانی مد پرداخته و از دو سال پیش، تولیدات گلیم خود بر این مبنا را شروع کرده‌اند. ما نمی‌توانیم این مبلغ را پرداخت کنیم به همین خاطر ترجیح می‌دهیم، کار خودمان را بکنیم و بر اساس طرح‌ها و رنگ‌های خود به تولید گلیم و گبه بپردازیم.

,

منبع:مهر

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه