در شهرستان چرام برگزار شد؛
جلسه آموزشی بیماری های تب مالت، ایدز و هپاتیت دورترین مناطق عشایر نشین+تصاویر
کارشناس واحد بیماری ها شبکه بهداشت و درمان چرام از برگزاری جلسه آموزشی تب مالت، ایدز، هپاتیت برای ساکنین و دامداران منطقه عشایر نشین منطقه طسوج از توابع این شهرستان خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از چرام،کارشناس واحد بیماری ها شبکه بهداشت و درمان چرام از برگزاری جلسه آموزشی تب مالت، ایدز، هپاتیت برای ساکنین و دامداران منطقه عشایر نشین منطقه طسوج از توابع این شهرستان خبر داد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, چرام,,
داود کرمیان گفت: در این جلسه در خصوص اهمیت بیماری تب مالت و لزوم پیشگیری از مصرف لبنیات آلوده برای حاضرین مطالبی ارائه شد.
,,
وی عنوان کرد: در پایان این جلسه از 33 نفر از اهالی منطقه، نمونه خون جهت آزمایش تب مالت تهیه و به آزمایشگاه ارسال شد.
,,
در ادامه این جلسه آموزشی، از کمپ ترک اعتیاد شهرستان چرام بازدید و ضمن آموزش بیماری های ایدز و هپاتیت از همه ساکنین کمپ آرمایش رپید تست HIV (تست سریع) گرفته شد.
,,
تصاویر:
,,

,

,

, انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه