نماینده مردم کرج در مجلس شورای اسلامی:

اموال نامشروع تا ریال آخر به خزانه عودت داده شود/ نباید عده ای جرات دست اندازی به اموال بیت المال را داشته باشند

اموال نامشروع تا ریال آخر به خزانه عودت داده شود/ نباید عده ای جرات دست اندازی به اموال بیت المال را داشته باشند
نماینده مردم کرج در مجلس شورای اسلامی گفت: اموال نامشروع باید تا ریال آخر به خزانه عودت داده شود، به ویژه افرادی که مسئول بوده و از رانت استفاده کرده اند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تیتر یک; نماینده مردم کرج در مجلس شورای اسلامی با حضور در برنامه البرز من سلام با اشاره به شنیده ها درباره حقوق های نامتعارف در دانشگاه آزاد گفت: طرح اعاده اموال نامشروع مسئولین صرفا به آنها باز نمی گردد، بر اساس اصل 49 قانون اساسی باید بررسی شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تیتر یک;,

عزیز اکبریان افزود: در میان مسئولین انسان های خادم زیاد بوده و افراد خائن نیز الی ماشاالله هستند، لذا باید طرحی که توسط جمعی از نمایندگان ارائه شده است بررسی شود اما باید به پختگی برسد تا حیثیت افراد بی خود نرود.

,

وی به لزوم بررسی اموال مسئولین در دادگاه صالحه اشاره کرد و اظهار داشت: اموال نامشروع باید تا ریال آخر به خزانه عودت داده شود به ویژه افرادی که مسئول بوده و از رانت استفاده کرده اند، اما از نظر بنده و دیگران باید در یک دادگاه صالحه با انسان های پاکدست و قضات انقلابی اثبات شود.

,

اکبریان در خاتمه با اشاره به اینکه امیدواریم طرح مذکور بعد از پختگی از قوه قضاییه به سه قوه ابلاغ شود تصریح کرد: نظام پاک جمهوری اسلامی با خون شهدا آبیاری شده است لذا نباید افراد جرات دست اندازی به اموال بیت المال را داشته باشند و همراه با دودمانشان از موقعیت شغلی اش استفاده کنند و با راه اندازی شرکت و استفاده از رانت سود هنگفتی دریافت کرده و موجب اختلاف طبقاتی در جامعه شوند.

,

 

,

 انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه