خدا به خیر بگذراند!
رقص دختران در برج میلاد و ادعاهای اسلام شناسانه آقای شهردار
وقایع چند روز گذشته پایتخت، که جناب نجفی شهردار تهران، زینتبخش محفل و انجمن بود، شاید مصداقی از آن برداشتهای شخصی و به گمان خودشان تقدیر و بزرگداشت بانوان شاغل شهرداری بود که در برج میلاد تهران برگزار شد[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ندای اصفهان– امیدرضا شاهرخی/ میلاد حضرت فاطمه سلام الله علیها، آن یگانه اسوه عالمیان، بهانهای است برای پاسداشت مقام والای زنان و مادران این سرزمین.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ندای اصفهان, امیدرضا شاهرخی,
فاطمه سلامالله علیها، چه در ۱۸سال زندگانی سراسر درس خویش برای همگان، و چه پس از آن، یکی و شاید تنها محک و معیار تشخیص حق و باطل و حضور در جبهه خدا و یا جبهه مقابل آرمانهای الهی است.
چنانچه پیامبر عظیمالشأن اسلام فرمودند: هر که فاطمه را اذیت کند، یا او را ناراحت نماید، مرا آزرده و خشمناک کرده است. و هرآنکه مرا بیازارد، خدا را آزرده است. همچنین هر که او را خشنود کند و دوست بدارد، مرا دوست داشته و هرکه مرا دوست داشته باشد، خدا را دوست دارد.
فاطمه علیهاالسلام در دوران کوتاه زندگی شریف خود مورد بغض و دشمنی قرار گرفت و این باعث شهادت ایشان شد.
در ایام بزرگداشت ولادت آن کوثر آسمانی هم، عدهای به خیال و توهم تعظیم مقام ایشان، که موجبات تقدیر از شأن و منزلت زن است، تفسیر و برداشتی سلیقهای، یا شاید برنامهریزی شده و در چارچوب اهداف کوتاهمدت و بلندمدت خویش، ارائه می دهند.
وقایع چند روز گذشته پایتخت، که جناب نجفی شهردار تهران، زینتبخش محفل و انجمن بود، شاید مصداقی از آن برداشتهای شخصی و به گمان خودشان تقدیر و بزرگداشت بانوان شاغل شهرداری بود که در برج میلاد تهران برگزار شد.
در این همایش بزرگ که دو هزار نفر در آن شرکت داشتند، شهردار تهران شاهد رقصیدن و اجرای مراسمی بود که خارج از عرف و بهدور از شئونات اسلامی بود.
,
,
,
,
,

اما قضیه در اینجا خاتمه نیافت؛
از آنجاکه محمدعلی نجفی، خود را واقف و مسلّط به احکام اسلام میپندارد و توهم می کند آنچه می گوید درست است، در پاسخ به سؤالات خبرنگاران اینگونه گفت:
«ما معتقد نیستیم که اسلام دین عزاست.»
فتوا و نظرات مربوط به اسلام جناب نجفی، تنها به همینجا منتهی نشد. از او درباره ترک کردن همایش، بهخاطر هنجارشکنی و منافیعفت بودن سؤال کردند و نجفی پاسخ داد:
«چرا باید ترک می کردم. اولاً آن افرادی که میرقصیدند، کودکانی بودند که برنامهشان را اجرا کردند و زیر ۹سال داشتند. اما بهتر بود این مراسم اجرا نمیشد. ثانیاً به احترام دو هزار نفر از زنان حاضر در همایش، در مراسم حضور داشتم.»
, , اما قضیه در اینجا خاتمه نیافت؛, اما قضیه در اینجا خاتمه نیافت؛,
,
,
,
,
درباره این استدلال جناب نجفی باید گفت، آقای شهردار برداشت شما این بود که آن دختران به سن بلوغ و تکلیف شرعی نرسیده بودند! آقای نجفی شما که به سن تکلیف رسیده بودید و بالغ هستید؛ یا اینکه باید در بلوغ شما تردید کنیم؟! شاید دیگر تکلیف از شما ساقط شده است؟!
,
حضرت زهرا سلاماللهعلیها، در زمان برخورد با یک فرد نابینا حجاب خودشان را مراعات کردند؛ از ایشان پرسیدند که این فرد نابیناست و جایی را نمیبیند، پس چرا در رعایت حجاب خود پافشاری میکنید؟!
حضرت فاطمه جواب دادند: «او مرا نمیبیند، من که او را میبینم.»
,
این کلام گهربار حضرت زهرا خطمشی را مشخص میکند و برخورد مخالف این رویه، بیانگر فاصله از خط فاطمی است.
,
خدا به خیر بگذراند!
این رویداد رخ داده در ۱۵ اسفند را شاید بتوان در چارچوب سخنان رئیسجمهور در ۲۲بهمن تعریف کرد، که روحانی گفته بود جامعه نشاط و شادی می خواهد…
البته جای تعجب هم نیست. چون آقای نجفی روزگاری مشاور رئیسجمهور و رئیس سازمان میراثفرهنگی و گردشگری بودند و با حضور زنان در محیطها و رفتارهای خارج از عرف موافق بودند، مانند قلیان کشیدن دختران و حالا رقصیدن و…
دادستان کل کشور، دستور برخورد با متخلفان این مراسم را به دادستان تهران دادهاند. منتظری با ابراز تأسف از برگزاری این مراسم، از جعفریدولتآبادی خواست به رسیدگی و تعقیب قضایی مرتکبین اقدام کند.
امیدواریم قاطعیت این اتفاق زننده مانند برخورد امام با مسئولین و مقامات صداوسیما در هشتم بهمن۶۷ باشد…
,
,
,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه