مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان زنجان خبر داد

اجرای عملیات عمرانی آبرسانی در بیش از 200 روستای زنجان/خروج 60 روستای استان از بحران آب

اجرای عملیات عمرانی آبرسانی در بیش از 200 روستای زنجان/خروج 60 روستای استان از بحران آب
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان زنجان گفت: در بیش از 200 روستای استان زنجان از ابتدای سال آینده عملیات عمرانی احداث و بازسازی تاسیسات آبرسانی آغاز می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رضا کابلی امروز در گفت و گو با خبرنگار عصر زنجان، با اشاره به تداوم خشکسالی و کاهش منابع آب‌های زیرزمینی و سطحی در روستای های استان زنجان ، اظهار کرد: با توجه به فرسودگی و عدم وجود تاسیسات آب رسانی در برخی از روستاها و با پیگیری‌های صورت گرفته از محل اعتبارات ملی و استانی، در بیش از 200 روستای استان از ابتدای سال آینده عملیات عمرانی احداث و بازسازی تاسیسات آبرسانی آغاز می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصر زنجان,

وی ابراز کرد: با انجام این طرح های آبرسانی بیش از 60 روستای استان زنجان از بحران تامین آب خارج می شود.

,

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان زنجان عنوان داشت: شرکت آب و فاضلاب روستایی استان زنجان جهت تامین آب شرب لازم و نیز خروج از بحران آب در روستا‌های تحت پوشش و فاقد تاسیسات در سال آینده در بیش از 200 روستا پروژه عمرانی خواهد داشت.

,

کابلی با اشاره به افزایش اعتبارات ملی شرکت آبفار استان زنجان، افزود: با تلاش‌های صورت گرفته برای ایجاد تاسیسات آبرسانی، اعتبارات ملی آبفار استان زنجان از مبلغ 105 میلیارد و 774 میلیون ریال به مبلغ 296 میلیارد و 896 میلیون ریال افزایش پیدا کرد.

,

وی تصریح کرد: از محل اعتبارات توسعه بانک توسعه اسلامی برای ایجاد تاسیسات جمع آوری و تصفیه فاضلاب مبلغ 123 میلیارد ریال تامین شده است.

,

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان زنجان خاطر نشان کرد: برای 100 روستا از محل اعتبارات مجتمع ها، 53 روستا از محل اعتبارات تک روستایی اولویت دار و همچنین 58 روستا از محل اعتبارات استانی تامین اعتبار صورت پذیرفته که در صورت تخصیص  اعتبار‌های لازم شاهد کاهش چشمگیر مشکلات تامین و توزیع آب شرب سالم و بهداشتی در سطح روستا‌های استان خواهیم بود.

,

انتهای پیام /

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه