رئیس اداره گاز شهرستان خرمدره:
اقلیم بندی شهرستان ها توسط پژوهشکده هواشناسی کشور انجام می شود
رئیس شرکت گاز شهرستان خرمدره گفت: جداول تعیین اقلیم آب و هوایی مبتنی بر فاکتورهای علمی، پژوهشی و تخصصی سازمان هواشناسی کشوری و بر مبنای گزارش های سالیانه این سازمان برای هر شهرستان تنظیم شده و شرکت گاز در آن نقشی نداشته است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ غلامرضا اکبری در گفت و گو با نبض سحر در خصوص اعتراضات صورت گرفته از سوی مردم و شایعات منتشر شده در فضای مجازی مبنی بر عدم رعایت شرایط آب و هوایی در این اقلیم بندی ها شهرستان خرم دره گفت: در خصوص مباحث اقلیم بندی ، اداره گاز دخیل نبوده و جداول تعیین اقلیم آب و هوایی مبتنی بر فاکتورهای علمی، پژوهشی و تخصصی پژوهشکده هواشناسی کشور و بر مبنای گزارش های سالیانه این سازمان برای هر شهرستان تنظیم شده و شرکت گاز در آن نقشی نداشته است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نبض سحر,وی با اشاره به اینکه در خصوص اقلیم شهرستان خرمدره که طبق این پژوهشکده تعیین شده است گفت: اقلیم شهرستان خرم دره، در جایگاه دو واقع شده است که در خصوص تفاوت هزینه های بهای گاز در دو اقلیم ، دو فیش گاز را برای آگاهی مردم منتشر می کنیم و همچنین این اقلیم بندی صرفا برای مصارف خانگی بوده و چهار ماه اخر سال را شامل می شود و در سایر ماه ها در تمامی اقلیم ها ثابت است.
,رئیس اداره گاز شهرستان خرم دره با در اختیار قرار دادن این دو فیش با شرایط کاملا مساوی و صرفا با متفاوت بودن اقلیم های آنان گفت: همانطور که در دو فیش زیر مشاهده می کنید، هزینه گاز مصرفی در یک دوره ۴۲ روزه با حجم مصرفی ۷۱۲ مترمکعب واحد مسکونی در اقلیم یک ، بهای گاز مصرفی آن ۴۳۲هزار و ۹۰۵ ریال می باشد که در اقلیم دو با همین شرایط هزینه آن ۴۹۰هزار و ۸۶۵ ریال است که تفاوت ریالی آنان صرفا ۵۷هزار و۹۶۰ ریال است ، که ۱۰ درصد بالاتر است و شایعات مبتنی بر اینکه هزینه ها چند برابر شده است، صحت ندارد.
,اکبری در ادامه افزود: در همین راستا با هماهنگی فرماندار شهرستان ، چندین مورد نامه نگاری در خصوص تغییر اقلیم این شهرستان انجام داده ایم و پیگیر این هستیم که این تقسیم بندی اقلیم اصلاح شود و شهروندان دغدغه ای در خصوص مابه التفاوت بهای گاز مصرفی نداشته باشند .
,,

,

, ,
,
,
انتهای پیام /
]
ارسال دیدگاه