به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا شهاب هنرجو رییس هیات پرورش اندام استان کرمانشاه در گفتگو با مرصاد اسپرت گفت: مسابقات پاورلیفتینگ قهرمانی کشور از 3 شهریور ماه به مدت 3 روز به میزبانی استان کرمانشاه و در مجموعه ورزشی تختی درحال برگزاری است .
هنرجو در خصوص تعداد تیم های شرکت کننده در این مسابقات گفت : در این دوره از مسابقات 150ورزشکار در قالب 18 تیم و در تمام رده های سنی ، از سراسر کشور حضور پیدا کرده که از استان کرمانشاه نیز دو تیم الف و ب با دیگر تیم ها به رقابت می پردازند .
رییس هیات پرورش اندام استان ضمن اشاره به حساسیت بالای این مسابقات ، نحوه برگزاری این مسابقات چنین اعلام کرد : مسابقات پاورلیفتینگ قهرمانی کشور در هشت وزن و در سه حرکت لیفت، پرس سینه با لوازم و حرکت اسکات انجام میشود که نتایج آن پس از امتیازبندی مجموع حرکات ، اعلام شده و نفرات برتر معرفی می گردند .
هنرجو در پایان نتیجه این مسابقات را حساس اعلام کرد و گفت : نتیجه این مسابقات به صورت تیمی وانفرادی اعلام خواهد شد که در بخش تیمی ، تیم ها ی برتر مورد تشویق فدراسیون قرار می گیرند اما در بخش انفرادی ، نفرات برتر این مسابقات علاوه بر تشویق فدراسیون به عضویت تیم ملی در می آیند .
هنرجو ضمن ابراز امیداواری نسبت به برتری ورزشکاران کرمانشاهی در پایان گفت : پس از پایان این مسابقات ، نفرات برتر از تیم های استان کرمانشاه که به عضویت تیم ملی در می آیند قطعا به مسابقات آسیایی کره جنوبی اینچوئن اعزام خواهند شد .
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه