راه اندازی کمپین خرید کالای ایرانی با عنوان «بیایید چرخه را بچرخانیم» در فارس

راه اندازی کمپین خرید کالای ایرانی با عنوان «بیایید چرخه را بچرخانیم» در فارس
مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی فارس گفت: رونق تولید و ایجاد اشتغال پایدار در گروی ترویج مصرف کالای ایرانی است و باید از تولیدات ملی در آستانه خرید سال نو حمایت کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از شیرازه، مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی فارس از راه اندازی کمپین خرید کالای ایرانی با عنوان «بیایید چرخه را بچرخانیم» و با شعار «خرید کالای ایرانی، اشتغال فرزندان ایرانی» دراستان فارس خبر داد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از شیرازه، مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی فارس از راه اندازی کمپین خرید کالای ایرانی با عنوان «بیایید چرخه را بچرخانیم» و با شعار «خرید کالای ایرانی، اشتغال فرزندان ایرانی» دراستان فارس خبر داد, شیرازه, .,

 

,

احد فتوحی در جلسه راه اندازی این کمپین در این شرکت که باحضور مدیران شهرک های صنعتی شهرستان ها و مناطق استان برگزارشد با اشاره به راه اندازی این کمپین در سطح ملی به ابتکار سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران، افزود: هدف از راه اندازی این کمپین، حمایت از تولیدات ملی در آستانه خرید سال نو است.

, احد فتوحی در جلسه راه اندازی این کمپین در این شرکت که باحضور مدیران شهرک های صنعتی شهرستان ها و مناطق استان برگزارشد با اشاره به راه اندازی این کمپین در سطح ملی به ابتکار سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران، افزود: هدف از راه اندازی این کمپین، حمایت از تولیدات ملی در آستانه خرید سال نو است, .,

وی با بیان اینکه توجه به تولید ملی و ترویج مصرف کالای داخلی رشد اقتصادی کشور را به همراه دارد، گفت: تحقق این امر نیازمند کار فرهنگی و ایجاد باور ملی برای مصرف کنندگان است.

, وی با بیان اینکه توجه به تولید ملی و ترویج مصرف کالای داخلی رشد اقتصادی کشور را به همراه دارد، گفت: تحقق این امر نیازمند کار فرهنگی و ایجاد باور ملی برای مصرف کنندگان است., ,

فتوحی با بیان اینکه مصرف‌کنندگان رکن اصلی عرصه حمایت ازتولید کشور به شمار می روند، گفت: مردم با خرید و حمایت از کالاهای ایرانی، ضمن کمک به رونق صنعت و تولید کشور، اهداف سیاست‌های اقتصاد مقاومتی در حمایت از تولید داخلی را محقق می‌سازند.

, فتوحی با بیان اینکه مصرف‌کنندگان رکن اصلی عرصه حمایت ازتولید کشور به شمار می روند، گفت: مردم با خرید و حمایت از کالاهای ایرانی، ضمن کمک به رونق صنعت و تولید کشور، اهداف سیاست‌های اقتصاد مقاومتی در حمایت از تولید داخلی را محقق می‌سازند, .,

وی اظهار داشت: این یک امر مسلم است که به هر میزان مصرف کالاهای داخلی افزایش یابد؛ سبب افزایش تولید و اشتغال در کشور و استان خواهد شد.

, وی اظهار داشت: این یک امر مسلم است که به هر میزان مصرف کالاهای داخلی افزایش یابد؛ سبب افزایش تولید و اشتغال در کشور و استان خواهد شد, .,

مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی فارس یادآور شد: البته در کنار چنین فرهنگسازی بایستی تولیدکنندگان نیز کیفیت کالاهای خود را افزایش دهند.

, مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی فارس یادآور شد: البته در کنار چنین فرهنگسازی بایستی تولیدکنندگان نیز کیفیت کالاهای خود را افزایش دهند, .,

وی در ادامه با اشاره به اشتغال بیش از33هزار نفر در قالب 2800واحد صنعتی، تولیدی و کارگاهی در 61شهرک و ناحیه صنعتی در استان گفت:حمایت از تولید داخل و پویش خرید کالا و محصولات ایرانی، علاوه برحفظ اشتغال موجود در این واحدها و سایر مجموعه های صنعتی استان و کشور، رشد و بالندگی بخش تولید و صنعت به عنوان موتور محرکه اقتصاد کشور را به همراه خواهد داشت.

, وی در ادامه با اشاره به اشتغال بیش از33هزار نفر در قالب 2800واحد صنعتی، تولیدی و کارگاهی در 61شهرک و ناحیه صنعتی در استان گفت:حمایت از تولید داخل و پویش خرید کالا و محصولات ایرانی، علاوه برحفظ اشتغال موجود در این واحدها و سایر مجموعه های صنعتی استان و کشور، رشد و بالندگی بخش تولید و صنعت به عنوان موتور محرکه اقتصاد کشور را به همراه خواهد داشت.,

 

,

انتهای پیام/

, انتهای پیام/]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه