مسئول سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری دلیجان خبر داد؛
انجام ۲۵ عملیات آتشنشانی در چهارشنبه آخر سال دلیجان
مسئول سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری دلیجان از انجام ۲۵ عملیات آتشنشانی در چهارشنبه آخر سال در این شهرستان خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد بیکی، مسئول سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری دلیجان در گفتگو با پیام دلیجان گفت: سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری دلیجان ۲۵ عملیات خاموش کردن آتش را در شب چهارشنبه سوری انجام داد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پیام دلیجان,بیکی، اظهار کرد: آتش نشانان در شب چهارشنبه آخر سال در دلیجان در ۲۴ عملیات در فضای باز و یک عملیات در منزل مسکونی به خاموش کردن آتش اقدام کردند.
,وی ادامه داد: همچنین آتش نشانان از چند روز پیش در آماده باش کامل به سر می بردند، تمهیدات ایمنی اندیشیده و تجهیزات نیز بارها چک شدند.
,چهارشنبه سوری سنت باستان ایرانیان بوده که برپا کردن آتش و پریدن از روی آن مهمترین ویژگی این جشن کهن بوده و هست اما با ورود برخی ناهنجاری ها این آئین خاطره انگیز تاریخی در سال های اخیر با تلخی هایی همراه شده است.
,گفتنی است حوادث چهارشنبهسوری در این شهر مصدوم یا تلفاتی به همراه نداشت.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه