logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

شهرک حموریه در غوطه شرقی آزاد شد

شهرک حموریه در غوطه شرقی آزاد شد
نیرو‌های ارتش سوریه همزمان با تامین امنیت هزاران غیر نظامی محاصره شده توسط گروه‌های تروریستی جهت خروج از غوطه شرقی، شهرک حموریه را نیز آزاد کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ نیرو‌های ارتش سوریه در ادامه عملیات خود در غوطه شرقی دمشق شهرک حموریه را از اشغال تروریست‌ها آزاد کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


به گزارش خبرگزاری رسمی سوریه سانا، نیرو‌های ارتش سوریه همزمان با تامین امنیت هزاران غیر نظامی محاصره شده توسط گروه‌های تروریستی جهت خروج از غوطه شرقی، شهرک حموریه را نیز آزاد کردند.

نیرو‌های ارتش و هلال احمر سوریه امنیت هزاران شهروند محاصره شده در غوطه شرقی را برای خروج از آن و انتقال به مکان امن تامین کردند.

همچنین طبق اعلام برخی منابع، ارتش سوریه پس از ۱۵ روز درگیری بر ۷۰ درصد مساحت تحت تسلط تروریست‌ها در غوطه شرقی مسلط شده است.

روند پیشروی نیرو‌های ارتش سوریه در غوطه شرقی در استان ریف دمشق همچنان ادامه دارد.
گروه‌های تروریستی مستقر در غوطه شرقی از یک ماه قبل تاکنون بیشتر مناطق مسکونی دمشق را با شلیک موشک و خمپاره هدف قرار داده اند که در اثر این اقدام تروریستی، تعداد زیادی از شهروندان سوری کشته و یا زخمی شده اند.
این حملات همچنین به واردشدن خسارت‌هایی به اموال شهروندان سوری و زیرساخت‌های عمومی پایتخت سوریه منجر شده است.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

منبع: مهر

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه