وضعیت هوای سیستان و بلوچستان در نوروز 97/ با جوی آرام سال تحویل می شود
کارشناس پیش بینی هواشناسی سیستان و بلوچستان در خصوص وضعیت هوای استان در روز عید گفت: روز و شب سال تحویل پدیده قابل ملاحظه ای در استان نداریم و جو آرام در استان حاکم است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رضا آزادمنش در گفت و گو با خبرنگار عصرهامون، با بیان اینکه روز سال تحویل هوا خوب است، اظهار کرد: امروز یکشنبه وزش باد شدید و گرد و خاک برای زاهدان و دیگر نقاط نواحی مرکزی، جنوب شرق و نوار غربی پیش بینی می شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,
وی با بیان اینکه اختلال در تردد خواهیم داشت، افزود: با توجه به اینکه سرعت وزش باد 70 تا 80 کیلومتر بر ساعت می رسد در مسیر زاهدان به بم، ایرانشهر به بم و زاهدان به زابل کاهش دید خواهیم داشت.
, ,
کارشناس پیش بینی هواشناسی سیستان و بلوچستان تصریح کرد: امروز و فردا برای نواحی مرکزی و جنوب شرق شرایط برای افزایش ابر رگبار باران و رعد و برق مهیا است.
, ,
آزادمنش با بیان اینکه دریا از اواخر وقت امروز مواج می شود ،گفت: از فردا کاهش محسوس دما را به ویژه نیمه شمالی استان داریم به طوری که دما 6 تا 8 درجه کاهش می یابد.
,
انتهای پیام/
,
ارسال دیدگاه