logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

تحولات مناطق مرزی عربستان:

پدافند هوایی یمن یک پهپاد جاسوسی رژیم سعودی را منهدم کردند

پدافند هوایی یمن یک پهپاد جاسوسی رژیم سعودی را منهدم کردند
پدافند هوایی ارتش یمن موفق شد در محور شمال غربی یمن و در نزدیکی مرز کشور عربستان، یک پهپاد جاسوسی متعلق به رژیم سعودی را منهدم کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به گزارش صاحب نیوز؛ پدافند هوایی ارتش یمن موفق شد در محور صحرای«میدی» واقع در شمال غرب استان «حجه» و در نزدیکی مرز عربستان، یک پهپاد جاسوسی متعلق به رژیم سعودی را در بر فراز آسمان منطقه منهدم کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به گزارش , صاحب نیوز, ؛ پدافند هوایی ارتش یمن موفق شد در محور صحرای«میدی» واقع در شمال غرب استان «حجه» و در نزدیکی مرز عربستان، یک پهپاد جاسوسی متعلق به رژیم سعودی را در بر فراز آسمان منطقه منهدم کند.,

پدافند هوایی یمن همچنین چهارشنبه هفته گذشته توانستند یک پهپاد جاسوسی رژیم سعودی در نزدیکی گذرگاه«علب» واقع در جنوب استان «عسیر» عربستان را منهدم کنند.

,

شبکه خبری«المسیره نت» یمن اعلام کرد: رژیم سعودی در چند ماه گذشته، ده ها پهپاد جاسوسی را بر فراز آسمان صحرای میدی به پرواز درآورده است تا بتواند مواضع رزمندگان انصارالله را در منطقه شناسایی کند.

,

از محور استان«الجوف» واقع در شمال کشور یمن خبر می رسد، ده ها تن از شورشیان وابسته به «منصور هادی»، رئیس جمهور مستعفی یمن با پشتیبانی جنگنده ها و نظامیان رژیم سعودی حمله گسترده ای را علیه مواضع نیروهای یمنی در صحرای«الاجاشر» آغاز کردند.

,

بر اساس اطلاعات منتشر شده، نیروهای یمنی حاضر در منطقه از همان ابتدا متوجه تحرکات شورشیان شدند و به سرعت با آن ها درگیر شدند.

,

رزمندگان یمنی توانستند با وجود حمله گسترده نیروی هوایی عربستان، حمله شورشیان را به طور کامل دفع کنند و ده ها تن از آن ها را کشته و زخمی کنند.

,

خبرنگار میدانی «المسیره نت» اعلام کرد: رزمندگان انصارالله و ارتش یمن در چند روز گذشته موفق شده اند ده ها نظامی رژیم سعودی و شورشیان وابسته به آن ها را در جبهه های«المتون، المصلوب، خب، الشعف والیتمه»استان الجوف به هلاکت برسانند و خسارت سنگینی را به تجهیزات نظامی آن ها وارد کنند.

,

رژیم سعودی قصد دارد با اشغال کامل استان «الجوف» خود را به استان «صعده» برساند که تا کنون با هوشیاری رزمندگان یمنی ناموفق بوده است.

,

استان صعده در شمال غرب یمن و هم مرز با کشور عربستان است و بزرگترین و مهمترین پایگاه انصارالله در این کشور محسوب می شود.

,

نتهای پیام/ المسیره نت

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه