تحولات غوطه شرقی دمشق؛
آغاز عملیات ارتش سوریه برای انهدام تونل های حفر شده توسط تروریست ها+فیلم
ارتش سوریه در چند روز گذشته موفق شده است ده ها تونل حفر شده توسط تروریست ها در غوطه شرقی دمشق را منهدم کنند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صاحب نیوز؛ هم زمان با پیشروی گسترده و سریع ارتش سوریه و خروج تروریست ها از مناطق، چند گروه از نیروها برای کشف تونل های حفر شده راهی مناطق آزاد شده شدند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صاحب نیوز,سایت خبری «سانا» سوریه اعلام کرد: گروهی از نیروهای متخصص سوری موفق شدند چند تونل را در شهرک «عین ترما» کشف کنند و سپس با استفاده از بمب های بکار گذاشته شده، آن ها را منهدم کنند.
,بر اساس اعلام خبرنگار میدانی سایت خبری سانا، شماری از تروریست های موجود در تونل در اثر انفجار آن به هلاکت رسیدند و در زیر خاک مدفون شدند.
,بر اساس اطلاعات منتشر شده، تروریست ها از تونل ها برای انتقال عناصر خود و تجهیزات نظامی بین مناطق تحت اشغال خود استفاده می کردند.
,گروهی دیگر از نیروها توانستند چند تونل که مقادیر زیادی تجهیزات نظامی مربوط به تروریست های «فیلق الرحمن» در آن بود را در جنوب شهرک عین ترما کشف کنند.
,عملیات نیروهای متخصص برای کشف هسته های خاموش و خنثی کردن تله های انفجاری در مناطق آزاد شده همچنان ادامه دارد.
,از مناطق مرکزی غوطه شرقی دمشق خبر می رسد، دولت سوریه ده ها اتوبوس را به منظور انتقال تروریست ها از «عربین» به سمت استان ادلب به گذرگاه ورودی شهرک ارسال کرده است.
,به گزارش صاحب نیوز، تا کنون بیش از ۶ هزار تروریست به همراه خانواده هایشان مناطق غوطه شرقی را به مقصد استان ادلب ترک کرده اند.
,تنها هفت درصد از غوطه شرقی دمشق شامل شهرک های «دوما و الریحان» همچنان تحت اشغال گروه تروریستی «جیش الاسلام» است.
,سانا
,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه