نخستین نمایشگاه صنایع دستی" شالبافی و بستک بافی" در آرمرده افتتاح شد

نخستین نمایشگاه صنایع دستی" شالبافی و بستک بافی" در آرمرده افتتاح شد
برای اولین بار نمایشگاه صنایع دستی" شالبافی و بستک بافی" در شهر آرمرده از توابع شهرستان بانه افتتاح شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  آرباباخبر، سعدالله رحیمی خواه رئیس اداره میراث فرهنگی؛ صنایع دستی و گردشگری شهرستان بانه در آیین افتتاح این نمایشگاه  هدف از برپایی نمایشگاه مذکور را ترویج صنایع دستی و حمایت از صنعت شالبافی در شهرستان بانه بویژه هنر شالبافی عنوان کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, , آرباباخبر،,

وی با بیان اینکه این نمایشگاه برای اولین بار در شهر آرمرده برپا می شود افزود: در برپایی این نمایشگاه توجه به ظرفیت های محلی و منطقه ای که شالبافی از مهمترین این ظرفیت ها است ورد توجه قرار گرفته است.

رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان بانه خاطرنشان کرد: نمایشگاه صنایع دستی با محوریت شال بافی و علی رغم اینکه می تواند موجب ترویج این صنعت شود به گردشگری روستایی نیز کمک شایان توجهی می کند.

,
,
,

رئیس اداره میراث فرهنگی بانه تصریح کرد: نمایشگاه مذکور دارای 20 غرفه در زمینه هنر شالبافی؛ بستک بافی و محصولات ارگانیک ویژه بخش آرمرده در معرض دید علاقمندان قرار دارد.

,


خالد عزیزاده شهردار آرمرده نیز در این مراسم اظهار داشت: مجموعه شورا و شهرداری آرمرده در طول ایام سال جدای از کارهای عمرانی در حوزه مسائل فرهنگی اقدامات موثری انجام می دهند که برپایی این نمایشگاه نیز در همین راستا و با هدف ارتقای صنعت شالبافی آرمرده است.

,
,

وی افزود: شال آرمرده ثبت ملی شده و ظرفیت ثبت جهانی را هم دارد که این مهم با شناساندن این صنعت و توجه ویژه مسئولین را می طلبد.

,

شهردار آرمرده تصریح کرد: همانطور که کلاش مریوان اخیرا به ثبت جهانی رسید شال آرمرده نیز این ظرفیت را دارد که به برند جهانی تبدیل شود که برپایی این نمایشگاه در شهر آرمرده برای نخستین بار در همین راستا است

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه