سخنگوی مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان خبر داد:
انجام بیش از 3000 ماموریت توسط اورژانس همدان از ابتدای طرح نوروزی
سخنگوی مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان از انجام بیش از 3000 ماموریت از ابتدای طرح سلامت نوروزی تا 14 فروردین خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عباس اولیا سمیع در گفت و گو با صبح الوند، بااعلام اینکه درطی طرح سلامت نوروزی تا کنون بیش از ۳هزار ماموریت توسط اورژانس ۱۱۵ انجام شده است گفت: در این مدت به بیش از 619 مورد حوادث ترافیکی و 430 مورد غیر ترافیکی پاسخ داده شده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح الوند,,
وی همچنین افزود: به ۲هزارو ۲۸ مورد بیماری و قریب به 600 مورد مراجعات ایستگاه های سلامت نوروزی در استان پاسخ اورژانس داده شده است.
,,
سخنگوی مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان با اشاره به اینکه در این مدت 9 مورد حادثه توسط بالگرد 115 همدان با 15 مصدوم مورد اقدامات پیش بیمارستانی اورژانس 115 استان همدان قرار گرفته است افزود: در این راستا این تعداد ماموریت هوایی با صرف زمان 610 دقیقه و متوسط 70 دقیقه پرواز برای هر ماموریت انجام شده است.
,,
اولیا سمیع با اعلام اینکه اورژانس 115 استان همدان در سال 96 بیش از 42 هزار ماموریت داشته اشاره کرد: در این ماموریت ها به47 هزارو 453 مصدوم خدمات پیش بیمارستانی ارایه شده است.
,,
وی ادامه داد: طی 24 اسفند 96 تا 14 فروردین۸۴هزارو ۶۷ مورد در قالب ۹هزارو ۹۴۴ مورد بستری و ۷۴هزارو ۶۹ مورد سرپایی در بخش اوژانس های بیمارستانها مورد پذیرش و مداوا قرار گرفته اند .
,,
سخنگوی مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان در پایان از فوت 10 نفر در حوادث ترافیکی در ایام نوروز خبر داد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه