مدیرکل پزشکی قانونی استان سمنان مطرح کرد:

تکمیل ساختمان پزشکی قانونی شاهرود در حسرت اعتبار/ مسکن و شهرسازی مسئول تحویل پروژه است

تکمیل ساختمان پزشکی قانونی شاهرود در حسرت اعتبار/ مسکن و شهرسازی مسئول تحویل پروژه است
مدیر کل پزشکی قانونی استان سمنان گفت: ساختمان پزشکی قانونی شاهرود به دلیل معلق بودن اعتبارات به نتیجه نرسیده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهدی نوروزی مدیر کل پزشکی قانونی استان سمنان در گفتگو با خبرنگار مرآت با اشاره به اینکه ساختمان پزشکی قانونی شاهرود به دلیل معلق بودن اعتبارات به نتیجه نرسیده است، گفت: بیش از 15 سال از کلنگ زنی این پروژه  می گذرد که هم اکنون با 95 درصد پیشرفت فیزیکی نیمه تمام باقی مانده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مرآت,

شهرستان شاهرود اعتبار لازم برای این پروژه را باید فراهم کند

, شهرستان شاهرود اعتبار لازم برای این پروژه را باید فراهم کند,

مدیر کل پزشکی قانونی استان سمنان با بیان اینکه پروژه پزشکی قانونی شاهرود یک پروژه استانی است، اظهار کرد: برای افتتاح این ساختمان نیازمند تامین اعتبار هستند که از سوی شهرستان شاهرود باید این اعتبار فراهم شود.

,

مسکن و شهرسازی مسئول تحویل این پروژه است

, مسکن و شهرسازی مسئول تحویل این پروژه است ,

وی با اشاره به اینکه ساخت و تکمیل این پروژه با پزشکی قانونی استان نیست، گفت: مسکن و شهرسازی مسئول تکمیل و تحویل این پروژه به دستگاه قضایی استان است.

,

تجهیزات خریداری شده و در حال خاک خوردن است

, تجهیزات خریداری شده و در حال خاک خوردن است,

نوروزی با بیان اینکه پزشکی قانونی مسئول بهره برداری از این پروژه است و اختیار دیگری ندارد، تصریح کرد: پزشکی قانونی استان مسئول تجهیز امکانات و وسایل پزشکی قانونی شاهرود می باشد که امکانات کامل خریداری شده و هم اکنون در حال خاک خوردن است.

,

مدیر کل پزشکی قانونی استان سمنان در ادامه افزود: منتظر تحویل ساختمان از سوی مسکن و شهرسازی هستیم  تا تجهیزات را در آن قرار دهیم.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه