logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

موسوی در واکنش به طرح اعاده اموال نامشروع مسئولان؛

به جای تصویب قانون جدید، قانون فعلی را اجرایی کنیم

به جای تصویب قانون جدید، قانون فعلی را اجرایی کنیم
موسوی گفت: اکثر نمایندگان معتقدند وقتی قانون در این زمینه وجود دارد نیازی به تصویب قانون جدید نیست و به نظر بنده هم باید به دنبال شناسایی نقاط ضعف قانون موجود و اجرای آن باشیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از یزدرسا؛سید ابوالفضل موسوی بیوکی نماینده مردم یزد و اشکذر در مجلس شورای اسلامی در مصاحبه با یزدرسا؛ در خصوص بررسی طرح اعاده اموال نامشروع مسئولان توسط نمایندگان گفت: اطلاع چندانی از این موضوع ندارم اما تا آنجا که در جریان هستم گویا برخی از نمایندگان برای مطرح‌شدن دوباره طرح در مجلس پیگیر هستند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, یزد, رسا, یزد, رسا,

موسوی ادامه داد: دلیل بی‌اطلاع بودنم این است که بنده به دنبال پیگیری بحث‌های مهم استراتژیک نظیر موضوع آب و تغییر اقلیم هستم اما به دلیل اینکه این موضوع یکی از مطالبات مردم است آن را پیگیری کرده و نتیجه آن را به اطلاع مردم خواهم رساند.

,

وی بابیان این مطلب که دلیل مطرح نشدن مجدد این موضوع در صحن علنی مجلس مخالفت نمایندگان با این طرح نیست اظهار داشت:اکثر نمایندگان معتقدند وقتی قانون در این زمینه وجود دارد نیازی به تصویب قانون جدید نیست و به نظر بنده هم باید به دنبال شناسایی نقاط ضعف قانون موجود و اجرای آن باشیم.
 

,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه