رییس اتحادیه میوه فروشان قزوین اعلام کرد؛

نوبرانه‌های بهار در بازار قزوین از ۸تا ۱۵ هزار تومان/ قیمت دلار موز را صدرنشین میوه‌ها کرده است

نوبرانه‌های بهار در بازار قزوین از ۸تا ۱۵ هزار تومان/ قیمت دلار موز را صدرنشین میوه‌ها کرده است
رییس اتحادیه میوه فروشان قزوین گفت: موز با کیلویی 7000 تومان گران ترین میوه است که علت آن هم به واردات و بالارفتن نرخ دلار برمی‌گردد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حبیب صادقی پور رییس اتحادیه میوه فروشان قزوین در گفت‌وگو با  شاخص، با اشاره به آخرین نرخ میوه و تره بار در بازار قزوین اظهار کرد: موز با کیلویی ۷۰۰۰ تومان گران ترین میوه است که علت آن هم به واردات و بالارفتن نرخ دلار برمی‌گردد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شاخص،,

وی افزود: خیار از ۲۵۰۰ تومان تا ۳۰۰۰ هزار تومان در بازار قزوین قیمت گذاری شده است.

,

صادقی پور ادامه داد: سیب از ۲۵۰۰ تا ۴۰۰۰ تومان و پرتقال از ۳۰۰۰ تا ۴۵۰۰ تومان در بازار قزوین به فروش می رسد.

,

رییس اتحادیه میوه فروشان قزوین عنوان کرد: دو نوع هندوانه چابهار و کهنوج در بازار قزوین موجود است که از ۸۰۰ تومان تا ۱۰۰۰ تومان قیمت گذاری شده است.

,

وی ادامه داد: گوجه ۲۰۰۰ تا ۲۵۰۰ تومان، سبزی خوردن از ۲۵۰۰ تا ۳ هزار تومان و کاهو  ۲۰۰۰ تومان در بازار قزوین به فروش می رسد.

,

صادقی پور بیان کرد: در حال حاضر از نوبرانه‌های بهار چاغاله بادام و توت فرنگی در بازار قزوین موجود است که هر کدام به ترتیب با قیمت ۸۰۰۰ تا ۱۲۰۰۰ تومان و ۱۵۰۰۰ تومان قیمت گذاری شده است.

,

رییس اتحادیه میوه فروشان قزوین یادآور شد: پیاز ۱۲۰۰ تا ۱۵۰۰ تومان و سیب زمینی تازه با قیمت ۱۸۰۰ تا ۲۰۰۰ و سیب زمینی کهنه ۱۲۰۰ تا ۱۵۰۰ تومان به فروش می‌رسد.

,

, , ,

, , ,

انتهای پیام/ 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه