زمان فیلتر تلگرام در روسیه

زمان فیلتر تلگرام در روسیه
سازمان ارتباطات الکترونیکی روسیه اعلام کرد تا پیش از برگزاری دادگاه برای رسیدگی به مشکلات تلگرام این نرم‌افزار پیام‌رسان در روسیه فیلتر نخواهد شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تاس، حدود ۳ روز پیش در ۶ آوریل سال جاری سازمان نظارت بر ارتباطات تلکام روسیه از تلگرام به دادگاهی در مسکو شکایت کرد و خواستار فیلتر شدن این نرم‌افزار پیام‌رسان شد. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

این سازمان پیشتر به تلگرام دو هفته مهلت داده بود تا کدهای امنیتی این پیام‌رسان را به سازمان‌های اطلاعاتی روسیه تحویل دهد.

,

الکساندر ژاروف مدیر کل سازمان نظارت بر ارتباطات تلکام روسیه امروز اعلام کرد: تا پیش از تصمیم دادگاه تلگرام فیلتر نخواهد شد.

,

وی گفت: ما علیه تلگرام شکایت کرده‌ایم و منتظر تصمیم دادگاه می‌مانیم. بر اساس قانون تصمیم‌گیری درباره فیلتر شدن تلگرام بر عهده ما نیست و ما تنها مجری تصمیمات قضایی خواهیم بود.

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه