"حمایت از کالای ایرانی" یک موضوع اساسی است/از واردات مهر و تسبیح از چین تا عدم رعایت سلیقه مصرف کننده در کشور!
مسئول دفتر امام جمعه چرام گفت: سلیقه مردم در داخل و خارج کشور برای تولید کالا باید مورد توجه قرار گیرد زیرا وقتی کشور چین مهر و تسبیح به کشور ما صادر می کند، یعنی سلیقه مصرف کننده را به درستی متوجه شده اند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی اکبر نعمتی مسئول دفتر امام جمعه چرام در گفتگو با چرام بیان کرد:شعار سال مبنی بر "حمایت از کالای ایرانی" یک موضوع اساسی برای کشور است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, چرام,,
وی در ادامه افزود: زمینهها و بسترهای مناسب بسیاری برای رونق اقتصادی در کشور وجود دارد و کافی است مسئولان به آنها توجه و بستر شکوفایی شان را فراهم کنند.
,,
نعمتی،خاطر نشان کرد: امسال باید کالای با کیفیت ایرانی بسازیم و آن را مصرف کنیم و سرمایه خود را به جیب بیگانگان واریز نکنیم.
,,
مسئول دفتر امام جمعه چرام، تصریح کرد: نقش اصناف و بازاریان در ارائه کالاهای با کیفیت ایرانی و تشویق مردم به خرید آنها بسیار مهم است و دولت هم باید از ورود کالاهای قاچاق به طور جدی جلوگیری کند.
,,
وی،تصریح کرد: توصیه های مهم مقام معظم رهبری در باب شعار سال با حمایت از کالای ایرانی باید مورد توجه قرارگیرد و هم مردم و هم مسئولان با جامه عمل پوشاندن به این شعار یک بار دیگر عاملی برای تولید و اشتغال جوانان این مرز وبوم باشیم.
,,
نعمتی،افزود: سلیقه مردم در داخل و خارج کشور برای تولید کالا باید مورد توجه قرار گیرد،وقتی کشور چین مهر و تسبیح به کشور ما صادر می کند یعنی سلیقه مصرف کننده را به درستی متوجه شده اند.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه