logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

با عکس‌هایم موفقیت زنان محجبه ایرانی را نشان می‌دهم

با عکس‌هایم موفقیت زنان محجبه ایرانی را نشان می‌دهم
مهدیه کرمانی که در نمایشگاه عکس «نشان زندگی» عکسهایی از زندگی و فعالیتهای اجتماعی یک بانوی پزشک موفق و معتقد ایرانی را به تصویر کشیده است، معتقد است که زنان ایرانی می‌توانند با حفظ حجاب و اعتقادات خود به موفقیت دست پیدا کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ نمایشگاه عکس «نشان زندگی» با عکسهایی از مهدیه کرمانی و سارا رجایی همزمان با آغاز هفته هنر انقلاب در گالری شماره یک خانه عکاسان برپا شده است. مهدیه کرمانی که فعالیتهای بانوی پزشک "دکتر لعبت گرانپایه" را سوژه عکاسی خود قرار داده است در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم گفت: در این نمایشگاه 21 فریم عکس از آثار من درباره زندگی و فعالیتهای دکتر لعبت گرانپایه به معرض نمایش عموم گذاشته شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خبرگزاری تسنیم,

بیشتر بخوانید: نمایشگاه عکس «نشان زندگی» افتتاح شد/ طاهره لباف: به جرم داشتن حجاب و تبلیغ اسلام سه بار از دانشگاه اخراج شدم +تصاویر

, بیشتر بخوانید: نمایشگاه عکس «نشان زندگی» افتتاح شد/ طاهره لباف: به جرم داشتن حجاب و تبلیغ اسلام سه بار از دانشگاه اخراج شدم +تصاویر,

کرمانی با اشاره به اقدامات انسان‌دوستانه این بانوی پزشک، تصریح کرد: ایشان 54 هزار ویزیت رایگان و 1500 عمل جراحی رایگان در مناطق محروم انجام داده‌اند؛ ایشان در روستاها و مناطق دورافتاده‌ای حضور داشته‌اند که بسیاری از ما حتی نام آن را هم نشنیده‌ایم؛ ایشان یک تیم پزشکی تشکیل داده‌اند که ضرورت رسیدگی پزشکی به مناطق محروم را برررسی می‌کنند تا متوجه شوند که آن روستا نیاز به چه تخصصهایی دارد و در نهایت پزشکانی با تخصص زنان، پوست و... به این مناطق اعزام می‌شوند.

,

وی خاطرنشان کرد: از زمانی که وارد عرصه عکاسی خبری شدم علاقه خاصی به عکاسی مستند داشتم به خصوص عکاسی از زندگی و فعالیتهای زنان موفق ایرانی تا نشان دهم که با حفظ حجاب می‌توانند به موفقیت و پیشرفتهای خوبی برسند. از سال 95 تا کنون درباره زندگی سرکار خانم دکتر گرانپایه به عکاسی پرداخته‌ام، ایشان زن بسیار موفقی هستند که به تمامی ابعاد زندگی خصوصی و فعالیتهای اجتماعی خود رسیدگی کرده‌اند.

,

نمایشگاه عکس «نشان زندگی» تا روز یکشنبه 26 فروردین‌ماه در گالری شماره یک خانه عکاسان ایران به نشانی خیابان سمیه، نبش خیابان حافظ، حوزه هنری برپا است. تصاویری از مراسم افتتاحیه این نمایشگاه را مشاهده می‌کنید:

,

منبع:تسنیم

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه