تحقق 110 درصدی سهم اشتغال در آق قلا/هجوم ملخ مراکشی به 3600 هکتار از اراضی کشاورزی آق قلا

تحقق 110 درصدی سهم اشتغال در آق قلا/هجوم ملخ مراکشی به 3600 هکتار از اراضی کشاورزی آق قلا
فرماندار آق قلا گفت : سهم تعهد اشتغال شهرستان 1218 نفر در سال 96 بود توانستیم برای آق قلا 110 درصد را تحقق ببخشیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از راه اسپی دژ، امانگلدی ضمیر فرماندار آق قلا در اولین جلسه شورای اداری شهرستان آق قلا در سال جدید با اشاره به شعار سال که توسط مقام مظم رهبری با عنوان حمایت از کالای ایرانی است گفت : سهم تعهد اشتغال شهرستان 1218 نفر در سال 96 بود که تا پایان سال این رقم در سامانه ثبت اشتغال رصد به 1310 نفر افزایش یافت که تحقق 110 درصدی تعهد اشتغال شهرستان را رقم زده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از راه اسپی دژ، امانگلدی ضمیر فرماندار آق قلا در اولین جلسه شورای اداری شهرستان آق قلا در سال جدید با اشاره به شعار سال که توسط مقام مظم رهبری با عنوان حمایت از کالای ایرانی است گفت : سهم تعهد اشتغال شهرستان 1218 نفر در سال 96 بود که تا پایان سال این رقم در سامانه ثبت اشتغال رصد به 1310 نفر افزایش یافت که تحقق 110 درصدی تعهد اشتغال شهرستان را رقم زده است., راه اسپی دژ,

ضمیر در ادامه گفت: یکی از سرمایه گزاران حوزه برق و انرژی موافقت کردند که در شهرستان آق قلا نیروگاه 25 مگاواتی و اعتبار 28 میلیون یورویی "150 میلیارد تومان احداث کنند این نیروگاه با موافقت مدیر ارشد شرکت "طلیعه عمار" در شهرستان آق قلا در آینده ای نزدیک احداث خواهد شد .

, ضمیر در ادامه گفت: یکی از سرمایه گزاران حوزه برق و انرژی موافقت کردند که در شهرستان آق قلا نیروگاه 25 مگاواتی و اعتبار 28 میلیون یورویی "150 میلیارد تومان احداث کنند این نیروگاه با موافقت مدیر ارشد شرکت "طلیعه عمار" در شهرستان آق قلا در آینده ای نزدیک احداث خواهد شد .,

فرماندار شهرستان آق قلا در ادامه گفت: هجوم ملخ مراکشی به مراتع را از مهمترین مشکلات حاد این شهرستان در حوزه زراعت و کشاورزی است و 3600 هکتار از مجموع مراتع این شهرستان درگیر مبارزه با این پدیده می باشد که با آغاز مبارزه با ملخ مراکشی از 15 فروردین ماه تا کنون قریب 1100 هکتار از مراتع و اراضی ملی سم پاشی شده است.

, فرماندار شهرستان آق قلا در ادامه گفت: هجوم ملخ مراکشی به مراتع را از مهمترین مشکلات حاد این شهرستان در حوزه زراعت و کشاورزی است و 3600 هکتار از مجموع مراتع این شهرستان درگیر مبارزه با این پدیده می باشد که با آغاز مبارزه با ملخ مراکشی از 15 فروردین ماه تا کنون قریب 1100 هکتار از مراتع و اراضی ملی سم پاشی شده است.,

ضمیربا اشاره به نزدیک شدن شروع فصل برداشت غلات ، برداشت 180 هزار تن گندم را پیش بینی کرد و گفت : 35 هزار تن جو و 9 هزار تن کلزا در فصل برداشت غلات از اراضی کشاورزی این شهرستان برداشت خواهد شد و با برداشت محصولات فوق الذکر،3320میلیارد ریال عاید کشاورزان و مردم شهرستان آق قلا خواهد شد.

, ضمیربا اشاره به نزدیک شدن شروع فصل برداشت غلات ، برداشت 180 هزار تن گندم را پیش بینی کرد و گفت : 35 هزار تن جو و 9 هزار تن کلزا در فصل برداشت غلات از اراضی کشاورزی این شهرستان برداشت خواهد شد و با برداشت محصولات فوق الذکر،3320میلیارد ریال عاید کشاورزان و مردم شهرستان آق قلا خواهد شد.,
 
,  ,
, , ,
 
,  ,
, , ,
 
,  ,
, , ,
 
,  ,
, , ,
 
,  ,
, , ,
 
,  ,
, , ,

انتهای پیام/

, انتهای پیام/]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه