امام جمعه دستگرد افزود: «ساعته لمناجاه الله»؛ بخشی از زمان شما باید اختصاص به ارتباط مستقیم با خدای عالم، مناجات کردن و دعا خواندن پیدا کند و این قسمت اول از شبانه روز انسان باید باشد که نمازهای واجب بخشی از این قسمت است.
وی خاطرنشان کرد: ولی انسان نباید فقط به واجبات اکتفاء کند بلکه در مستحبات است که مؤمنین مسابقه می گذارند و پیشرفت می کنند، انسان اگر مناجات با خدا را از زندگی خودش کنار بگذارد، معنی راحتی و آرامش را نمی فهمد چون قلب انسان جزء با یاد خدا آرام نمی شود.
حجت الاسلام قربانی با بیان این که هیچ یک از تفریحات زیبای دنیایی آرامش بخش وجود انسان نیست، عنوان کرد: همه عالم برای انسان خلق شده ولی انسان برای خدای عالم خلق شده است.
این کارشناس مذهبی دومین بخش را «وساعه لأمرالمعاش»، عنوان کرد و افزود: بخشی از زندگی و شبانه روز باید کار و تلاش باشد که انسان سربار دیگران نباشد.
وی ادامه داد: علاوه بر ساعات مناجات با خدا و امرار معاش زمان سوم عمر شما باید برای ارتباط گیری با دوستان خود باشد، باید با کسانی ارتباط داشته باشید که عیوب شما را به شما می شناسانند و خالصند و دلسوز شما هستند؛ چرا که مؤمن احتیاج دارد با هم کیشان خود رفت و آمد کند.
این سخنران در ادامه اظهار کرد: بخشی از شبانه روز را هم برای تفریح و استراحت بگذارید، استراحت و سرگرمی ای که وارد مرز حرام الهی نشود و این چهارمین مورد؛ کمک کار بقیه ساعت ها است.
امام جمعه دستگرد تاکید کرد: انسان باید به گونه ای باشد که هم حقوق خدا رعایت شود و هم حقوق خودش، که استراحت یکی از آن حقوق ها است، چون این بدن به گردن انسان حق دارد، بنا بر این اگر کسی یک بعدی حرکت کند این حرکت او موفقیت آمیز نخواهد بود.
انتهای پیام /
ارسال دیدگاه