جانشین ستاد مدیریت بحران کهگیلویه و بویراحمد:
عملیات تفحص پیکر جانباختگان هواپیمای ATR با مناسب شدن شرایط جوی ادامه می یابد
عزیز فیلی با اشاره به شرایط جوی نامناسب در ارتفاعات دنا گفت: عملیات تفحص پیکر جانباختگان به محض مناسب شدن شرایط جوی ادامه پیدا خواهد کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا جانشین ستاد مدیریت بحران کهگیلویه و بویراحمد در گفت و گو پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی صبح زاگرس با اشاره به آخرین وضعیت عملیات تفحص پیکر جانباختگان سانحه هوایی تهران - یاسوج گفت:با توجه به اینکه از چند روز فبل تاکنون شرایط جوی نامناسب شد و شاهد باد شدید و طوفان و همچنین بارندگی بودیم، تیم های عملیاتی محل سانحه را ترک کردند و از کمپ مستقر در محل سقوط هواپیمای ATR خارج شدند .
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح زاگرس, با اشاره به آخرین وضعیت عملیات تفحص پیکر جانباختگان سانحه هوایی تهران - یاسوج گفت:با توجه به اینکه از چند روز فبل تاکنون شرایط جوی نامناسب شد و شاهد باد شدید و طوفان و همچنین بارندگی بودیم، تیم های عملیاتی محل سانحه را ترک کردند و از کمپ مستقر در محل سقوط هواپیمای ATR خارج شدند .,عزیز فیلی بیان کرد: به محض اینکه شرایط جوی مناسب شود، تیم های عملیاتی به محل سانحه اعزام می شوند و عملیات تفحص پیکرها را از دوباره آغاز می کنند .
, عزیز فیلی بیان کرد: به محض اینکه شرایط جوی مناسب شود، تیم های عملیاتی به محل سانحه اعزام می شوند و عملیات تفحص پیکرها را از دوباره آغاز می کنند .,گفتنی است هواپیمای ATR72 شرکت هواپیمایی آسمان که روز 29 بهمن 96 از تهران عازم یاسوج بود ، در ارتفاعات دنا دچار سانحه شد که در آن 66 خدمه و مسافر این پرواز جان خود را از دست دادند.
, گفتنی است هواپیمای ATR72 شرکت هواپیمایی آسمان که روز 29 بهمن 96 از تهران عازم یاسوج بود ، در ارتفاعات دنا دچار سانحه شد که در آن 66 خدمه و مسافر این پرواز جان خود را از دست دادند.,انتهای پیام/
, انتهای پیام/]
ارسال دیدگاه