logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

شهردار شهرصالحیه:

پروژه پل وحدت بزرگترین پروژه مواصلاتی بهارستان است

پروژه پل وحدت بزرگترین پروژه مواصلاتی بهارستان است
شهردار شهرصالحیه گفت: تکمیل پروژه بزرگ مواصلاتی پل وحدت، خروج از بن بست شهری را در صالحیه عینیت می‌بخشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علیرضا قربانی شهردار شهرصالحیه در گفت‌وگو باخبرنگار بهارستانه با ابراز رضایت از روند پیشرفت پروژه کمربندی صالحیه – واوان، بیان داشت: بدون تردید تکمیل این پروژه سبب خروج شهرصالحیه از بن بست و شکوفایی شهر خواهد شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بهارستانه,

وی با تشریح جزئیات اجرای این پروژه و روند اجرایی آن، تبیین کرد: درحال حاضر عملیات بتن ریزی پایه‌های بتنی واقع در ضلع شرقی پل وحدت در مسیر کمربندی صالحیه - واوان درحال انجام می باشد و پروژه با قت و سرعت مناسبی درحال پیشرفت می باشد.  

,

قربانی در ادامه با بیان اینکه پروژه کمربندی صالحیه – واوان تاثیر به سزایی در کاهش ترافیک شهرصالحیه و همچنین شهرستان بهارستان خواهد داشت، عنوان داشت: این اقدام که پیشرفت ۵۰ درصدی پروژه پل وحدت را رقم خواهد زد، در مرحله دیگر وارد بخش مطالعات عینی و میدانی عرشه پل خواهد شد .

وی پروژه پل وحدت را بزرگترین پروژه مواصلاتی شهرستان بهارستان برشمرد و تصریح کرد: این پروژه با ۱۰ پایه بتنی، حفاری ۶۴ شمع و به طول ۱۰۰ متر در سال جاری بهره برداری می شود و خواسته دیرینه شهروندان شهرصالحیه را به منظور خروج از بن بست شهری عینیت می بخشد ، تا به این وسیله گام دیگری در جهت رشد و شکوفایی شهرصالحیه برداشته شود.

شهردار شهرصالحیه درپایان باتوجه به سختی‌های اجرای پروژه احداث پل وحدت و روند اجرایی آن، خاطرنشان کرد: این پروژه بر روی بستر رودخانه سالور و به منظور رفع اساسی‌ترین مانع در مسیر احداث کمربندی صالحیه - واوان اجرا می گردد  که تاکنون پیشرفت مناسب و قابل قبولی داشته است.

, .,
,
,
,
,

انتهای پیام/

, انتهای پیام/]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه