سردار نقدی در گفتگوی اختصاصی با تیتریک:

حقوقدانان ایرانی در تهیه کیفر خواست فلسطینیان علیه اسرائیل کمک خواهند کرد

حقوقدانان ایرانی در تهیه کیفر خواست فلسطینیان علیه اسرائیل کمک خواهند کرد
رئیس سازمان بسیج مستضعفان با تاکید بر تهیه کیفرخواست علیه جنایات اسرائیل غاصب گفت: دست اندر کار تهیه این کیفر خواست مردم فلسطین هستند و حقوقدانان مومن دنیا و همچنین ایران آنان را برای رسیدن به حقوق حقه خودیاری خواهند کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا سردار نقدی رئیس سازمان بسیج مستضعفان در حاشیه برگزاری اولین مجمع استانی بسیج سپاه استان البرز در گفتگو با خبرنگار ما با اعلام این خبر گفت : در جنایاتی که رژیم سفاک صهیونیستی علیه مردم بی دفاع غزه مرتکب شدند جای هیچگونه تأمل و درنگ وجود ندارد و از این جهت کیفر خواست مردم غزه بر علیه این رژیم جنایتکار در حال تهیه است.

سردار نقدی با بیان اینکه خود فلسطینی ها دست اندرکار این مسئله هستند، افزود: تمامی حقوقدانان مومن دنیا و ایران، در تهیه این کیفر خواست مردم غزه را یاری خواهند کرد تا هرچه زودتر به حقوق حقه خود دست پیدا کنند.

وی ادامه داد: مردم ایران نیز بی شک در پیروزی ملت غزه سهیم هستند زیرا الگویی برای ایستادگی و مقاومت آنان بوده اند و این تحقق وعده الهی خداوند است که جای هیچگونه سازشی را باقی نمی گذارد.

پیروزی مردم غزه یادآور روزهای پرشکوه رزمندگان اسلام در مجنون و شلمچه است

رئیس سازمان بسیج مستضعفان خاطر نشان کرد: پیروزی مردمی کم تعداد با نیرویی محدود، در مقابل یکی از قدرتمندترین نیروهای ضد بشری زنگ خطری برای مستکبرین و نوایی امید بخش برای مظلومان و آزادگان جهان است.
سردار نقدی در پایان افزود: این پیروزی یاد آور پیروزی رزمندگان اسلام در جبهه حق علیه باطل در دوران دفاع مقدس است و روزهای طلایی مجنون و شلمچه را به نمایش می گذارد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,
,
,
,
,
,
, پیروزی مردم غزه یادآور روزهای پرشکوه رزمندگان اسلام در مجنون و شلمچه است,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه