logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مدیرعامل سازمان آتش نشانی قزوین اعلام کرد:

آتش‌سوزی ضایعات بیشترین حوادث قزوین در فروردین ماه

آتش‌سوزی ضایعات بیشترین حوادث قزوین در فروردین ماه
مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری قزوین گفت: آتش نشانان قزوین در فروردین ماه امسال در 232 عملیات مختلف امداد و نجات و اطفاء حریق حاضر شدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ابوالفضل ذوالقدر، در گفت‌وگو با صبح قزوین؛ اظهار کرد: تماس‎های مردمی با سامانه 125 آتش نشانی قزوین در فروردین ماه سال 1397، آتش نشانان را به 232 عملیات مختلف امداد نجات و اطفاء حریق رهسپار کرد که آتش نشانان با اقدام سریع و اعزام به موقع نسبت به رفع خطر و ایمن سازی محل حادثه اقدام کردند. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح قزوین,


وی عنوان کرد: عملیات‌های انجام شده در این مدت مربوط به تصادف یا واژگونی خودرو 11 مورد، حریق منزل مسکونی و مغازه 15 مورد، حریق خودرو 7 مورد، افکن زمین و ریزش چاه 4 مورد، محبوس شدن داخل آسانسور 22 مورد، محبوس شدن داخل منزل مسکونی 16 مورد، نشت گاز منوکسید کربن 2 مورد ، مشاهده و گیر کردن حیوانات وحشی 26 مورد، آتش سوزی ضایعات و سطل زباله 27 مورد، حریق باغ 5 مورد، شکستگی لوله و نشت آب 4 مورد ، 10 مورد خارج کردن حلقه انگشتری و 83 مورد حوادث دیگر بوده که آتش نشانان با حضور به موقع و اقدام سریع نسبت به ایمن سازی محل حادثه و کاهش خطر اقدامات لازم را به عمل آوردند. 

مدیرعامل سازمان آتش نشانی قزوین با اشاره به لزوم فراگیری آموزش‌های ایمنی و نگهداری یک دستگاه خاموش کننده در منزل و محل کار، از عموم شهروندان درخواست کرد تا با رعایت کامل موارد ایمنی از وقوع حوادث مختلف جلوگیری کرده و در زمان بروز هرگونه حادثه ضمن حفظ خونسردی با شماره 125 آتش نشانی تماس حاصل کنند. 

وی در ادامه رعایت توصیه های ایمنی را در کاهش وقوع حوادث بسیار موثر دانست و بیان کرد: همه شهروندان می توانند برای ثبت نام در کلاس‌های یک روزه و رایگان آموزش کار با خاموش کننده‌های دستی و نحوه مقابله با حریق، نام و نام خانوادگی خود را به شماره 3000500125 پیامک کنند. 

ذوالقدر در پایان از شهروندان درخواست کرد در موقع بروز حادثه و شنیدن صدای آژیر خودروهای آتش نشانی، بلافاصله با بازکردن مسیر، نسبت به تسریع در عملیات اطفای حریق با ماموران این سازمان همکاری کرده و از تجمع بی مورد در محل وقوع حوادث به طور جدی خودداری کنند. 
انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه