فرمانده سپاه شهرستان بهارستان:

طرح سرکشی از خانواده‌های شهدای پاسدار مدافع حرم در بهارستان اجرا شد

طرح سرکشی از خانواده‌های شهدای پاسدار مدافع حرم در بهارستان اجرا شد
فرمانده سپاه بهارستان‌گفت: طرح سرکشی از خانواده‌های شهدای پاسدار مدافع حرم به مناسبت روز پاسدار در شهرستان بهارستان اجرا شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ یدالله سلیمانی فرمانده ناحیه حضرت ابوالفضل (ع) شهرستان بهارستان در گفتوگو باخبرنگار بهارستانه، با اشاره به نقش پاسداران در دیانت از ارزش‌های انقلاب و محرومیت زدایی در اقصی نقاط کشور، گفت: پاسدارانی که در داخل کشور به سازندگی و آبادانی مناطق محروم و خدمت به مردم و انقلاب مشغول می باشند، اجری نظیر مدافعان حرم دارند که با صبر زینب گونه خود از حریم اهل بیت دفاع می کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بهارستانه, بهارستانه,

وی در ادامه باتاکید بر روز پاسدار و میلاد با سعادت امام حسین (ع)، بیان داشت: بنابر همین مناسبت، از خانواده‌های شهدای  پاسدار مدافع حرم شهرستان بهارستان طی طرحی بازدید به عمل آمد و از این عزیزان در بازدیدهای انجام شده تقدیر و تشکر صورت گرفت.

,

سلیمانی همچنین به نقش پاسداران بهارستانی در طرح‌های سازندگی اشاره کرد و تاکید داشت: پاسداران شهرستان بهارستان به شکلی جهادگونه در طرح‌های سازندگی و محرومیت زدایی به ویژه در مناطق زلزله زده غرب فعالیت می نمایند.

,

وی در پایان باتوجه به نقش پاسداران در طول تاریخ انقلاب، افزود: در طول تاریخ پاسداران در مواقع لزوم در جبهه‌های حق علیه باطل حضور پیدا کرده‌اند و در زمانی که کشور در آرامش بوده است، به سازندگی و خدمت به مردم مشغول شده‌اند که در طرح سرکشی از خانواده‌های پاسداران شهدای مدافع حرم از زحمات این عزیزان تقدیر و تشکر شد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه