logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

هماهنگ کننده عقیدتی سیاسی ارتش در گلستان:

کسانیکه می خواستند بین سپاه و ارتش دیوار بکشند ناامید شدند

کسانیکه می خواستند بین سپاه و ارتش دیوار بکشند ناامید شدند
هماهنگ کننده عقیدتی سیاسی ارتش در گلستان گفت: بصیرت سپاه و ارتش، کسانیکه که با ناآگاهی می خواستند بین این دو دیوار بکشند را ناامید کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا  به نقل از پاسرو؛ حجت الاسلام محمدحسین عبدی، هماهنگ کننده عقیدتی سیاسی ارتش در استان گلستان با اشاره به همزمانی تقریبی روز ارتش و سپاه در سال جاری، گفت: ارتش و سپاه، امسال در چهلمین سال انقلاب شکوهمند اسلامی از هر زمان دیگری یکرنگ تر و نزدیکتر به هم هستند و با بصیرت همه دشمنان و ناآگاهانی را که می خواستند بین سپاه و ارتش دیوار بکشند را ناامید کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پاسرو,

حجت الاسلام عبدی تصریح کرد: در ارتش فرماندهان مکتبی و انقلابی بسیاری داریم، ارتش با وجود اینکه سازمانی نظامی است اما به شدت به فعالیت های فرهنگی مشغول است و مساجد ارتش از برجسته ترین مساجد شهری هم به لحاظ کیفیت و هم به لحاظ کمیت است.

,

وی با اشاره به برنامه های شاخص فرهنگی ارتش استان گلستان، خاطرنشان کرد: از بُعد فرهنگی امروز در جایگاهی قرار گرفته ایم که توانستیم رتبه اول فرهنگی در بین نیروهای مسلح در سال 95 و رتبه اول فعالیت های قرآنی در سال 96 را از آن خود کنیم.

,

هماهنگ کننده عقیدتی سیاسی ارتش در استان گلستان با بیان اینکه طرح های مردمی در ارتش اجرایی می شوند، ابراز کرد: پادگان ها برای کسانیکه دغدغه فرهنگی دارند و برای فعالیت های خود مخاطب جوان می خواهند به مثابه یک رودخانه عظیم و جاریست که با نظم منحصر به فردی که دارد ظرفیت بالا و فرصت مناسبی برای آنان به حساب می آید.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه