logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

درادامه یکه تازی واردات بی رویه؛

سنگ اندازی در چرخه تولید/ واردات بیش از 6 میلیارد تومان تور ماهیگیری به کشور

سنگ اندازی در چرخه تولید/ واردات بیش از 6 میلیارد تومان تور ماهیگیری به کشور
در حالی هرازگاهی شاهد تعطیلی و نیمه فعال شدن یک واحد تولیدی و کارخانه هستیم که در سال گذشته بیش از 6 میلیارد تومان تورماهیگیری به کشور وارد شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرهامون، واردات بی رویه همان چیزی که باعث شده تا هرازگاهی از دریچه یک رسانه شاهد گلایه کارگران از بیکاری و تعدیل نیرو یا تعطیلی و نیمه فعال شدن یک واحد تولیدی باشیم.
به گونه ای که در سال های اخیر به علت عدم حمایت لازم از تولیدات داخلی و از سوی دیگر با واردات بی رویه اجناس و کالاهای مشابه و عدم همکاری بانک ها در بازپس گیری تسهیلات و ارائه آن به تولیدکنندگان و کارآفرینان، وضعیت کارخانه‌ها و شرکت‌های معتبر تولیدی در داخل کشور به یک تراژدی تبدیل شده و آن چه به گوش می‌رسد، وضعیت بحرانی یک کارخانه یا یک شرکت معتبر است که به دلیل مشکلات تولید و سرمایه درگردش یا تا مرز تعطیلی رفته‌اند یا مجبور به تعدیل تعدادی از نیروی کار خود شده‌اند.
با این تفاسیر در حالی حمایت از تولید داخلی یکی از بهترین راهکارهای رونق بخشی به چرخه اقتصاد و پویایی آن محسوب می شود که در سال گذشته 46 محموله انواع تور گره باف مهیا شده برای ماهیگیری از کشورها ترکیه، یونان، امارت متحده عربی، چین و تایلند به ارزش بیش از 6 میلیارد تومان و ارزش 1/782/319 دلار وارد کشور شده است.
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون، ,
,
,
,

 
, ,
,
واردات این گونه کالاها در صورتی است که در سه کارخانه کشور این نوع محصولات در حال ساخت می باشد به گونه ای که تنها در کارخانه تورماهیگیری زاهدان تولیدات در مقطعی بیش از هزار تن بود و علاوه بر تامین 60 تا 70 درصد نیاز بازار داخل به کشورهای حاشیه خلیج فارس و اروپا هم صادر می شده است.
در همین راستا حسینی مدیر عامل کارخانه تورماهیگیری زاهدان بیان کرده است که در حال حاضر به علت واردات بی رویه تورماهیگیری به کشور، این میزان تولید به 200 تن کاهش یافته است.
 
,
,
,
, ,
وی با اشاره به نامگذاری امسال به نام سال حمایت از کالای ایرانی، گفت: عزم جدی داریم تا چرخه تولید این کارخانه همچنان ادامه داشته باشد و درصدد راه اندازی یک واحد تولیدی دیگر با هدف صادرات در بندر چابهار هستیم.
 
انتهای پیام/
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه