logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مشاور فرمانده سپاه قدس:

پاسخ دندان‌شکنی به اقدامات اخیر رژیم صهیونیستی می‌دهیم

پاسخ دندان‌شکنی به اقدامات اخیر رژیم صهیونیستی می‌دهیم
مشاور سیاسی فرمانده سپاه قدس گفت: در مقابل اقدامات اخیر رژیم صهیونیستی و شهادت فرزندان اسلام حتما پاسخ بزرگتر و دندان شکن‌تری خواهیم داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بلاغ، سیدرضا صدرالحسینی مشاور فرمانده سپاه قدس شب گذشته در همایش "بصیران انقلابی" ناظران دفتر شورای نگهبان بابل اظهار کرد: تحولات منطقه در حال حاضر بعد از جنبش بیداری اسلامی با پرچم‌داری انقلاب اسلامی و رهبری مقام معظم رهبری در چند سال گذشته احیا شد، این موج بیداری چهارمین موج بیداری اسلامی در یک دهه گذشته است و تحولات عظیمی را در منطقه ایجاد کرد.
                      
وی افزود: امروز ما در شرایطی از مقاومت اسلامی و جبهه مقاومت بحث می‌کنیم که ترورسیم، جنگی نیابتی را بر منطقه ما تحمیل کرد اما محور مقاومت به پیروزی‌های واقعی دست یافت و کشور برادرمان عراق توانست خلافت داعش را به پایان برساند و جشن پیروزی هلاکت آنان را برگزار کند، در این شرایط انتخابات بسیار مهمی در عراق برگزار خواهد شد که قطعا در موضوع امنیت ملی ما بی‌تاثیر نیست.
                    
مشاور فرمانده سپاه قدس ادامه داد: اضمحلال تروریست‌های واقع در سوریه شرایطی را موجب شد که سه کشور به ظاهر حامی صلح و آرامش، حملات مشوکی و هوایی در حمایت از تروریسم انجام می‌دهند که خود نشان‌دهنده شکست واقعی آن‌ها در صحنه‌های میدانی است.
    
این مسئول تصریح کرد: اکنون برای برادران سوری میز مذاکره مهیا کردند تا موفقیت‌ها و پیروزی‌های نظام سیاسی سوریه را برهم زنند، در یمن نیز علی‌رغم محاصره چند لایه‌ای انقلابیون، مجموعه بسیار قدرتمند انصارالله توانست موشک‌های خود را به محل برگزاری هیات دولت عربستان برساندو باوجود مشکلات فراوان بهداشتی‌و درمانی در این کشور، تجمعات گسترده‌ای در آنجا برای حمایت از انصارالله مشاهده می‌شود، آنقدر ظرفیت در یمن افزایش یافت که کمتر از چند ساعت بعد از ترور رییس‌جمهور انقلابیون یمن جانشین وی مشخص، انقلاب و قیام ادامه یافت.
                      
صدرالحسینی گفت: باوود پمپاژ ناامیدی توسط برخی گروه‌ها و جریانات داخلی در فرای مرز انقلاب اسلامی موقعیتش بسیار مناسب است، با مدیریت کلانی که رهبر معظم انقلاب پیرامون بیداری اسلامی‌و حرکت انقلاب اسلامی در کشورهای هدف انجام دادند.
     
وی تاکید کرد: امروز جایگاه انقلاب اسلامی در بسیاری از کشورهایی که حتی به آن‌ها توجه ویژه‌ای هم نداریم بسیار بالا و رهبر معظم انقلاب به دلیل اشرافیتی که بر همه موضوعات کلان‌و جزئی دارند این چنین امیدوارانه با جامعه سخن می‌گویند، امید را به مردم تزریق می‌کنند زیرا آینده انقلاب اسلامی و کشورمان ایران بسیار روشن است.
   
این استاد دانشگاه با تاکید بر همراهی با ولایت فقیه افزود: با توجه به این موقعیت ویژه‌ای که انقلاب اسلامی در آن‌سوی مرزها پیدا کرده مسئولیت دوستان در حوزه مسئولیتی شورای نگهبان بسیار اساسی‌تر است زیرا که امروز سخن مقام معظم رهبری در سال 88 که فرمودند «أین عمار» هنوز در جامعه موج می‌زند و ما به این عمارها نیاز داریم.
                 
کارشناس و تحلیلگر مسائل بین‌المللی با اشاره به تحولات عراق اظهار کرد: عراق کشوری مستقل و هیچ‌کس نباید انتظار داشته باشد ما با این کشور مانند استان‌های خود برخورد کنیم، به هیچ عنوان این نشانه افتخار برای انقلاب و جمهوری اسلامی نیست که تصور کنیم همه مسئولین عراقی کاملا تحت اختیار ما هستند.
   
صدرالحسینی یادآور شد: پس هیچ فردی نباید تصور کند که کشور مستقل مثل عراق در ارتباط با مسائل کلان خودش آقا اجازه باشد از جمهوری اسلامی، مقام معظم رهبری در آخرین دیدار با نخست‌وزیر کشور عراق گفتند که ما با ارتباط شما با کشورهای دیگر هیچ مشکلی نداریم، چون ایشان تمام زوایای قضیه را می‌شناسد و می‌داند کشور عراق یک کشور عربی است و تمایلات عربی جلوگیری می‌کند از اینکه ما بگوییم با عربستان ارتباط نداشته باشد اما مدیریت ما آنجایی خودش را نشان می‌دهد که میزان دخالت و نفوذ کشورهای دیگر از جمله عربستان را در عراق به آن‌ها یادآوری کنیم.
   
وی افزود: مهم آن‌که مسائل راهبردی عراق با انقلاب اسلامی همراه باشد ولی ممکن است از تاکتیک‌های مختلف استفاده کند، عراق یک کشور ثروتمند، دارای منابع انرژی که همین امروز اگر شروع به سازندگی کند ۲۵ سال طول می‌کشد بشود در تراز مردم شیعه کشورش و خیلی زمینه‌های پیشرفت داشته باشد بنابراین باید اجازه بدهیم در صحنه‌های مختلف آزاد باشد و بتوانند کارشان را انجام دهند.
                         
صدرالحسینی با بیان استراتژی حضور سردار قاسم سلیمانی در سوریه خاطرنشان کرد: در شرایطی که یک کشور قانونی‌و مشروع از جمهوری اسلامی درخواست کمک کند ما براساس آموزه‌های دینی، فرامین امام و رهبری تکلیفمان مشخص است، کسی که توانمندی مدیریتی داشته باشد سیاست منطقه و بین‌الملل را به درستی بشناسد می‌تواند کمک‌کننده باشد، شجاعت سردار سلیمانی زبانزد همه است و حضور او در سوریه به معنی حضور انقلاب اسلامی در آنجاست، مهم‌ترین هدف ما از ورود به سوریه کمک سیاسی بود تا در حلقه مقاومت باقی بماند.
                   
وی ضمن محکومیت حمله به پایگاه هوایی سوریه ادامه داد: در طول هفت سال گذشته باوجود بسیاری از اتفاقات شبیه حمله به پایگاه هوایی سوریه، اسرائیل اظهار بی‌اطلاعی می‌کرد اما این دفعه با اطلاع کامل این کار را انجام دادند و هیچ عذرخواهی هم درکار نبود، در این زمینه نیز پاسخ بسیار روشن است که انتقام اقدامات رژیم صهیونیستی دیر و زود دارد اما سوخت و سوز ندارد.
 
مشاور سیاسی فرمانده سپاه قدس در پایان با تاکید بر دست برتر ایران در معادلات نظامی در منطقه گفت: حتما پاسخ بزرگ‌تر و دندان شکن‌تری به اقدامات رژیم صهیونیستی خواهیم داد اما مکان، زمان‌ و میزان این انتقام‌گیری‌و تقاص خون شهدای ما و این اقدامی را که انجام دادند امروز در اختیار جمهوری اسلامی است و همین خواب را از چشم صهیونیست گرفته است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه