logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  2. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  3. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  4. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  5. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  6. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  7. گسست میان ادعا و واقعیت
  8. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  9. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  10. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  11. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  12. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  13. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  14. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  15. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  16. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  17. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  18. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  19. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  20. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد

علی اصغر فانی:

لایحه رتبه بندی معلمین در کمیسیون اجتماعی مجلس در حال بررسی است

لایحه رتبه بندی معلمین در کمیسیون اجتماعی مجلس در حال بررسی است
وزیر آموزش و پرورش گفت: آموزش و پرورش در راستای هویت، منزلت و معیشت معلمین برنامه ریزی های خوبی را انجام داده است و لایحه رتبه بندی معلمین در کمیسیون اجتماعی مجلس در حال بررسی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا  به نقل از اراک امروز، علی اصغر فانی وزیر آموزش و پرورش، قبل از خطبه های نماز جمعه اراک ایراد سخن کرد و گفت: ایجاد آرامش در مردم و ایجاد امید در جامعه از تلاشهای دولت است و دولت درصدد است که تورم را کاهش دهد و امروز کمتر از 25 درصد تورم داریم و پیش بینی دولت در آخر سال تورم کمتر از 20 درصد است.

وی ادامه داد: ما در این دوره با رکود تورمی مواجه بودیم و دولت یازدهم در این یک سال حدود 12 درصد از تورم را کاهش داد و دولت لایحه ای را تقدیم مجلس کرده است که رونق اقتصادی در کشور حاکم شود و امیدواریم نمایندگان با فوریتی که دارد به تصویب برسانند.

فانی افزود: روز چهارشنبه که با مقام معظم رهبری ملاقات داشتیم، حضرت آیت الله خامنه ای از طرح سلامت تقدیر کردند و این اقدام یکساله دولت بوده است.
وی عنوان کرد: امروز مردم در بخش اقتصاد به یک ثبات رسیده اند چرا که لازم نیست ارز و طلا بخرند.

وی تصریح کرد: در آستانه بازگشائی مدارس هستیم، آموزش و پروش به عنوان بزرگترین فصل مشترک حاکمیت و ملت حساب می شود و در حال حاضر حدود 12.5 میلیون دانش آموز در 105 هزار مدرسه در کشور در دورترین مناطق حتی عشایر کوچ رو مدرسه داریم.

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: در بعضی از مناطق معلم تنها نماینده دولت است که حضور دارد، آموزش و پرورش با در اختیار داشتن یک میلیون نفر معلم و کارمند به عنوان بزرگترین سازمان کشور مشغول است.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, اراک امروز,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

فانی

, فانی,


وی بیان داشت: امسال 130 میلیون جلد کتاب چاپ شده است که 15 شهریور در اختیار دانش آموزان قرار می گیرد، کدام نهاد فرهنگی در کشور این حجم فعالیت را انجام می دهد و دانش آموزان موظف به خواندن آن کتابها هستند و باید از آنها نمره قبولی بگیرند.
وی اضافه کرد: کارکرد دیگر آموزش و پرورش تربیت نیروی انسانی است و دانش آموزان در آینده مسئولیتهای مختلف کشور را در اختیار می گیرند.

فانی عنوان کرد: آموزش و پرورش نهاد گسترده ای است که دولت در سال 93 نسبت به سال گذشته 26 درصد به بودجه آن افزوده است و در کل بودجه  سال 93 ، 11 درصد بیشتر رشد نداشته است و بودجه آموزش و پرورش 21 هزار میلیارد تومان است.
وی اظهار داشت: من خوشحالم که امسال آموزش و پرورش از 130 راهکار سند تحول 40 راهکار آن را وارد اجرا کرده است و در صددیم دیگر راهکارها را اجرائی کنیم.

وزیر آموزش و پرورش  افزود: آموزش و پرورش  در راستای هویت، منزلت و معیشت معلمین برنامه ریزی های خوبی را انجام داده است و لایحه رتبه بندی معلمین در کمیسیون اجتماعی مجلس در حال بررسی است و امیدواریم معلمان از منزلت و معیشت خوبی برخوردار باشد.

,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/پ

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه