رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی کل قوا:
ماهیت حکومت دینی باید تبیین شود/ ایران نقطه عطف بیداری اسلامی در منطقه
رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی کل قوا گفت: رابطه دین و توسعه و ماهیت حکومت دینی را باید تبیین کرد و به شبهات حوزه معرفتی پاسخ داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بلاغ، حجتالاسلام علی سعیدی صبح امروز در همایش گرامیداشت هفته عقیدتی سیاسی سپاه که با حضور جمعی از پاسداران و مسئولان در ساری برگزار شد، اظهار کرد: آثار شهید مطهری بنا به فرمایش رهبر معظم انقلاب برای اقشار مختلف جامعه مفید است اما این معنایش این نیست که این آثار پاسخگوی همه نیازهای امروز است.
وی با تاکید بر اینکه باید به شبهات با توجه به مقتضیات زمان پاسخ داد تصریح کرد: شهید مطهری علاوه بر اینکه اسلام شناس تمام عیار بود، زمان شناس نیز بود و متغیرهای زمانی و مکانی را خوب میفهمید.
رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی کل قوا ادامه داد: خطشناسی و جبههشناسی از دیگر ویژگیهای استاد مطهری بود که نشان داد چگونه باید در خط نبوی و علوی حرکت کرد.
این مسئول کرد: در عصر حاضر داعش و شیعه لندنی نیز در پرچمشان کلمه "لا اله الا الله" وجود دارد که اگر استاد مطهری در عصر حاضر بود میدانست چگونه سخن بگوید تا بفهماند چه جریانی در مقابل با اسلام و دین ایستاده است.
سعیدی گفت: امام خمینی(ره) شخصیتی نابغه بود زیرا هیچ گاه در دام نیافتاد و تشخیص داد آمریکا دشمن اسلام است.
وی با بیان اینکه سکولاریسم برآیند انقلاب کبیر فرانسه است گفت: استاد مطهری مخالف جدایی دین از سیاست و اخلاق و فرهنگ بود و در آثار خود این موضوعات را تبیین کرده است.
رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی کل قوا افزود: امروزه نیز باید رابطه دین و توسعه و ماهیت حکومت دینی را تبیین کرد و باید به شبهات حوزه معرفتی پاسخ داد.
سعیدی بیان کرد: انقلاب اسلامی موجب بیداری اسلامی در منطقه شد و بسیاری از شبهات ضددینی را باطل کرده است.
مسئول دفتر نهاد نمایندگی ولی فقیه در سپاه کربلا مازندران نیز بیان کرد: گفتار و نوشتار شهید مطهری هرگز موجب شبهه نشد و این نشان از فهم عمیق و بصیرت دینی سیاسی این شخصیت بزرگ است.
حجتالاسلام یدالله غلامی گفت: موفقیتهای بدست آمده در حوزه عقیدتی سیاسی سپاه کربلا مرهون زحمات و همفکری و همدلی مسئولان این نهاد است.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه