برای نخستین بار در کشور؛
نهاد داوری سازمانی در اتاق بازرگانی استان مرکزی افتتاح شد
نخستین نهاد داوری سازمانی کشور روز پنج شنبه ۲۰ اردیبهشت ماه در اتاق بازرگانی استان مرکزی در اراک افتتاح شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اراک امروز؛ نخستین نهاد داوری سازمانی کشور روز پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت ماه با حضور رئیس کل دادگستری استان در اتاق بازرگانی استان مرکزی در اراک افتتاح شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اراک امروز,منوچهر توسطی، رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اراک در این مراسم گفت: به دلیل گسترش فعالیت بخش خصوصی، به ویژه در اتاق بازرگانی شهرستان اراک به دلیل بالا بودن فعالان حوزه اقتصاد نیازمند افتتاح این مرکز بودیم تا اختلافات موجود بین فعالان در اسرع وقت و به راحتی حل و فصل شود تا همیار و کمک قوه قضائیه باشیم.
توسطی اظهار کرد: سرعت بالا، محرمانه بودن و تخصصی بودن رسیدگی، بهرمندی از داوری تخصصی، هزینه پایین(در مقایسه با دادگاه)، قطعی و لازم الاجرا بودن رأی داور، قابلیت اجرای رأی داور در عرصه بین المللی، قابلیت اجرای رای از طریق محاکم قضایی و انعطاف جریان رسیدگی و آزادی اراده طرفین از مزایایی این نهاد داوری است.
وی خاطرنشان کرد: اگر اتاق های بازرگانی بتوانند خدمات لازم را به فعالان اقتصادی و تجاری ارائه کنند، ریسک معاملات کاهش یافته، اسرار تجاری فعالان اقتصادی محرمانه می ماند و سود نهایی را در حاکمیت کشور بالا می برد.
انتهای پیام/
منوچهر توسطی، رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اراک در این مراسم گفت: به دلیل گسترش فعالیت بخش خصوصی، به ویژه در اتاق بازرگانی شهرستان اراک به دلیل بالا بودن فعالان حوزه اقتصاد نیازمند افتتاح این مرکز بودیم تا اختلافات موجود بین فعالان در اسرع وقت و به راحتی حل و فصل شود تا همیار و کمک قوه قضائیه باشیم.
,توسطی اظهار کرد: سرعت بالا، محرمانه بودن و تخصصی بودن رسیدگی، بهرمندی از داوری تخصصی، هزینه پایین(در مقایسه با دادگاه)، قطعی و لازم الاجرا بودن رأی داور، قابلیت اجرای رأی داور در عرصه بین المللی، قابلیت اجرای رای از طریق محاکم قضایی و انعطاف جریان رسیدگی و آزادی اراده طرفین از مزایایی این نهاد داوری است.
,وی خاطرنشان کرد: اگر اتاق های بازرگانی بتوانند خدمات لازم را به فعالان اقتصادی و تجاری ارائه کنند، ریسک معاملات کاهش یافته، اسرار تجاری فعالان اقتصادی محرمانه می ماند و سود نهایی را در حاکمیت کشور بالا می برد.
,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه