بیانیه وزیر خارجه آمریکا درباره انتخابات عراق
وزیر امور خارجه آمریکا در اظهاراتی اعلام کرد که آمریکا خواستار تشکیل دولت فراگیر در عراق است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ «مایک پمپئو» وزیر خارجه آمریکا، در بیانیهای درباره این انتخابات ابراز امیدواری کرد که دولت جدید عراق از جمله اعضای گوناگون جامعه این کشور بعد از انتخابات پارلمانی به سرعت تشکیل شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مایک پمپئو, وزیر خارجه آمریکا, انتخابات , دولت , عراق , انتخابات پارلمانی ,این مقام آمریکایی ضمن تبریک به مردم عراق برای برگزاری انتخابات پارلمانی گفت: اعضای تازه انتخاب شده پارلمان، وظیفه مهمی در تشکیل یک دولت جامعه دارند؛ دولتی که به نیازهای تمامی مردم عراق پاسخگو باشد.
,وی ادامه داد: ما امیدواریم که فرایند تشکیل دولت درعراق سریع و در جدول زمانی قانون اساسی پیش برود به طوریکه عراق بتواند همچنان به سوی یک آینده امنتر، باتجربهتر و روشنتر پیش برود.
,پمپئو تصریح کرد که واشنگتن به همکاری با رهبران عراقی بر اساس توافق چارچوب راهبردی دوجانبه متعهد است.
,
منبع: مهر
, منبع: مهر]
ارسال دیدگاه